iPhone 11 alınır mı?

Hocam 11 kullandım bana göre gayet akıcı ve güzeldi kullanan arkadaşlarımda vardı hiçbirisini bir sorun olduğunu dile getirmedi ayrıca akrabalarımda vardı.
Bu konu uzar bana Apple > Samsung.

TR de herhangi bir IPhone'un aynı fiyattaki Samsung'dan daha iyi olma ihtimali yok. Bunun sana göresi bana göresi de yok.

En son iPhone 5 kullandım sonra Samsung Android telefonlara geçtim ve halada Samsung S9 kullanıyorum ama yıllar sonra bile aklım hep IPhone'lerde kaldı ayrıca özellikleri Android telefonlara göre düşük gibi gözükse de bence IPhone'lerde ayrı bir akıcılık var eskisinde de yenisinde de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 11 bin Türk lirasına iPhone 11 alınır mı? Pil sağlığı %86 şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Hurda, külüstür bir telefon. 11K de etmez artık çağ dışı lafının bile az kalacağı telefon. 11K parayı ha balkondan aşağı salladın ha iPhone 11 aldın, aynı hesap. O paradaki daha güzel Android cihazlara yönelin o bütçelerde iPhone seçeneğiniz yok.

Merhaba, 11 bin Türk lirasına iPhone 11 alınır mı? Pil sağlığı %86 şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Mükemmel fiyat. Kaçırma al bu bütçedeki en iyi telefon. iOS 18 ile kullanıyorum memnunum.

Bildiğim kadarıyla PUBG Apple cihazlarda daha optimize.

HDR 60 FPS alıyorum.

Hurda, külüstür bir telefon. 11k de etmez artık çağ dışı lafının bile az kalacağı telefon. 11k parayı ha balkondan aşağı salladın ha iPhone 11 aldın, aynı hesap. O paradaki daha güzel Android cihazlara yönelin o bütçelerde iPhone seçeneğiniz yok.

Hayatında iPhone kullandın mı?

Daha önce de önerdim ama kesinlikle bu bütçede en iyi ve kaliteli cihaz olarak S21 FE almanızı tavsiye ederim. İphone 12'nin rakibi diye biliyorum, ki ondan bile güçlüdür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı