iPhone 11 alınır mı?

iPhone telefonların arayüz performansları çok iyi. Bütçe 11'e yetiyorsa alınır neden alınmasın. Aynı fiyata daha özellikli bir Android illa vardır ama iPhone performansı hiçbir zaman üzmez. Ben 11 kullanıyorum. 4 yıl oldu. Oyun oynamak istediğim zaman da halen daha iyi performans veriyor.

Ağzınla söylemişsin 4 yıl oldu diye. Gidip de 2025 yılının ortasında sırf oyun oynamayacak diye o paraya 11 alıp 1 yıl sonra güncelleme desteği kesilecek ortalama üretimi 6 yıl olmuş bir cihaz için neden parasını çöpe atsın?

İllaki iPhone istiyorsan 27 bin lira ona vereceğine gidip 16e al fiyatı da düştü, ortalama 8 yıl anneniz o cihazı sorunsuz kullanır.

Ağzınla söylemişsin 4 yıl oldu diye. Gidip de 2025 yılının ortasında sırf oyun oynamayacak diye o paraya 11 alıp 1 yıl sonra güncelleme desteği kesilecek ortalama üretimi 6 yıl olmuş bir cihaz için neden parasını çöpe atsın?

İllaki iPhone istiyorsan 27 bin lira ona vereceğine gidip 16e al fiyatı da düştü, ortalama 8 yıl anneniz o cihazı sorunsuz kullanır.
Güncellemesi kesilecek diye gidip üstüne 30 bin daha koyup, 50/55 bine 16e almak daha mantıklı yani :D Burda ki amaç zaten makul bütçeye performanslı bir cihaz önermek. Kaldı ki 11 apple serisinde 6s den sonra en çok tutulan modellerden biri oldu. Emin olun en az 4 yıl daha sorunsuz kullanılabilir. Güncelleme almaması servisleri iptal etmiyor ya sonuçta. Hangimiz yeni sürüme geçtiğimizde tüm özellikleri hakkıyla kullanıyoruz. Arayüzde hiçbir donma, kasma yaşanmıyor. Her türlü sosyal uygulamayı akıcı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Airpods gibi apple ürünleri ile de hiçbir uyum sorunu yaşamıyor. Yani temel ihtiyaçlar dahilinde son derece kullanışlı. Ayrıca oyun oynamak içinde son derece yeterli halen daha.

Şöyle diyeyim, söylediğiniz işleri 4-5 bin liralık Xiaomi'ler bile rahatlıkla görebiliyor. Sizinki artık tercih meselesi.

Bizim bir komşu teyze de giriş segment Vivo telefon var yemin ediyorum benim iPhone 7 daha seri çalışıyor. Modelini bilmiyorum da garantisi daha devam ediyor 2-3 yıl öncesinindir en fazla.

Güncellemesi kesilecek diye gidip üstüne 30 bin daha koyup, 50/55 bine 16e almak daha mantıklı yani :D burada ki amaç zaten makul bütçeye performanslı bir cihaz önermek. Kaldı ki 11 Apple serisinde 6Sden sonra en çok tutulan modellerden biri oldu. Emin olun en az 4 yıl daha sorunsuz kullanılabilir. Güncelleme almaması servisleri iptal etmiyor ya sonuçta. Hangimiz yeni sürüme geçtiğimizde tüm özellikleri hakkıyla kullanıyoruz. Arayüzde hiçbir donma, kasma yaşanmıyor. Her türlü sosyal uygulamayı akıcı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. AirPods gibi Apple ürünleri ile de hiçbir uyum sorunu yaşamıyor. Yani temel ihtiyaçlar dahilinde son derece kullanışlı. Ayrıca oyun oynamak içinde son derece yeterli halen daha.

Çok haklısınız 6S Plus da kullandım yakın zamanda 7 de kullandım telefona güncelleme problemi çıkartan bir Windows'u bağlamak oldu bir de chat GPT hala daha TikTok Instagram Twitter rahatlıkla açıyor Clash Royale PUBG oynatıyor. Şarjıda 3-4 saat gidiyor.

iPhone 11'i benim için değil annem için alacağız oyunlarda güzel performans sunmasına gerek yok. Annem genelde sosyal medyada dolaşır arama yapar ve fotoğraf çeker. Bence yeterli gibi ancak alınabilir mi? Çok emin değilim
İlle de iPhone olsun diyorsanız sosyal medya gündelik kullanım gibi durumlarda idare edebilir. Sıfır fiyatı yaklaşık 30bin₺ civarında. Ios önemli değil diyorsanız o fiyat bandındaki amiral gemisi androidlere bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı