iPhone 11 alınır mı?

Benim telefon Oppo ama ekranı telefondan ayrılıyor yani artık yeni bir telefona geçme vakti geldi. Ya evde boşta duran Redmi'yi kullanacağım ya da iPhone 11 almayı düşünüyorum. Sizce iPhone 11 alınır mı? Oppo'yu 2019 da almıştım ve bayağı kasıyor. Sizce iPhone 11 de kasar mı?

Almayın bence 0'ı yok piyasada yenilenmiş oluyor. Onu alacağına Redmi al.

Benim telefon Oppo ama ekranı telefondan ayrılıyor yani artık yeni bir telefona geçme vakti geldi. Ya evde boşta duran Redmi'yi kullanacağım ya da iPhone 11 almayı düşünüyorum. Sizce iPhone 11 alınır mı? Oppo'yu 2019 da almıştım ve bayağı kasıyor. Sizce iPhone 11 de kasar mı?

Alma rezalet telefon. Telefonun çerçevelerinden dolayı ne Reels ne video izlenebiliyor. Zaten kocaman çentik var ekranı kaplıyor. Batarya desen su gibi gidiyor.

Tarihi geçti hocam alma bence. iPhonelar zaten çok pahalı bilmiyorum daha çok ne için kullanacaksın ama Oppo Reno 8, 9 falan da işini görür arayüz olarak iyiler kasma donma 1.5 senedir kullanıyorum yok bende fiyatı da uygun alabilirsin. Telefon konusunda çok bilgili değilim ama Opponun son modellerinden memnumum dediğim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı