IPhone 11 alınır mı?

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  
Tarih 3 Eylül 2025. Kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 10S ve artık gerçekten dayanamıyorum kamerasının berbatlığına, kasmasına, ısınmasına bilmem nesine. Oyun da oynamıyorum. Sizce iPhone 11’e geçilir mi? Maksimum 1,5 yıl gibi bir süreçte kullanırım, sonrasında 12 veya 13’e geçerim. Sadece bu yıl idare edecek bir şey istiyorum şimdilik. Batarya vb. çok umurumda değil, sınav senem zaten telefonla aşırı haşır neşir olmayacağım.

6 yıllık bir cihaz hocam tarihin tozlu sayfalarına karıştı artık en azından 12-13 bile olsa biraz olsun gider.

Tarih 3 Eylül 2025. kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 10S ve artık gerçekten dayanamıyorum kamerasının berbatlığına, kasmasına, ısınmasına bilmem nesine. Oyun da oynamıyorum. Sizce iPhone 11'e geçilir mi? Maksimum 1,5 yıl gibi bir süreçte kullanırım, sonrasında 12 veya 13'e geçerim. Sadece bu yıl idare edecek bir şey istiyorum şimdilik. Batarya vb. çok umurumda değil, sınav senem zaten telefonla aşırı haşır neşir olmayacağım.

Ne kadar para ödeyeceksin iPhone 11 için almışken 13 almak çok daha dengeli bir çözüm olacaktır, MIUI arayüzünden kurtulup Custom ROM'lara geçiş yaparsanız cihaz akıcılık olarak nefes alacaktır.

iPhone 11 kesinlikle alınmaz. 13'e odaklanın fakat 13'e bütçeniz yetmiyorsa en kötü 12 alın en azından iPhone 11 gibi IPS 720p ekranı yok.

Hocam bu ekran falan umurumda değil tek yaptığım şey wp da mesajlaşıp Twitter'da gezmek pek umurumda değil yani.

Son sürümü çoktan aldı diye biliyorum.

Doğru son sürümünü aldı bu yıl kusura bakmayın yanlış bir bilgi verdim.

Sıfır alınmaz, düzgün fiyata temiz 2.el bulursan alınır.

2. el temiz 10-12 bine almayı düşünüyorum 1 yıl kullanacağım sadece zaten.

Hocam bu ekran falan umurumda değil tek yaptığım şey wp da mesajlaşıp Twitter'da gezmek pek umurumda değil yani.

İleride güncelleme desteği kesileceği için sorunlar yaşayabilirsiniz. Ekrandan özellikle bahsetme sebebim 10K'lik Samsung'tan bile kalın çentiği ve kalın çerçeve olması ve IPS 720p ekrandan dolayı güneşle savaşmak zorunda kalacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı