IPhone 11 alınır mı?

Denenebilir fakat kamera vb. donanımsal sorunları gidereceğini sanmıyorum.

iPhone 13 arkadaşlarımdan çok takılmışlığım var evet çok güzel de benim şu an elimdeki telefon zaten aşırı kaba bir telefon uzunca bir ekranı var. Bu tarz ayrıntıları çok önemsemem.

Hocam yine de siz bilirsiniz. Sizi zorlayamayız. iPhone 11 alabilirsiniz fakat ekrandan işlemcisine kadar sorun yaşayacağınızı bilmek isterim.

Hocam yine de siz bilirsiniz. Sizi zorlayamayız. iPhone 11 alabilirsiniz fakat ekrandan işlemcisine kadar sorun yaşayacağınızı bilmek isterim.

iPhone 11 alırken kafamda çok harika şeyler yok hocam 1 sene dümdüz bir kullanım sunacak telefon hayal ediyorum sadece veya az sorun çıkarmasına da tamamım. Şu anki telefonumun Redmi Note 10S olduğuna tekrar dikkat çekmek isterim.

iPhone 11 alırken kafamda çok harika şeyler yok hocam 1 sene dümdüz bir kullanım sunacak telefon hayal ediyorum sadece veya az sorun çıkarmasına da tamamım. Şu anki telefonumun Redmi Note 10S olduğuna tekrar dikkat çekmek isterim.

Farkındayım hocam Note 10S'nin bazı ısınma ile alakalı mağdurları gördüm. İsterseniz ROM atarak biraz daha bütçenizi arttırana kadar elinizdeki ile idare edebilirsiniz. Edemiyorsanız siz bilirsiniz.

İşlemcisi fiyatına göre o kadar da kötü değil zaten 60Hz ve 828p yani fazla yorulmayacak, iPhone alacaksan minimum 13 kovala ama diyorsan param yok 11 de alınır yapacak bir şey yok. Android tarafındada bütçen çok arada zaten fazlada cihaz bilmiyorum illaki biri gelir mantıklı bir cihaz onerisi yapar herhalde. Infinix GT30 Pro modeline göz atilabilir yurt dışı olarak güzel fiyata bulunuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı