iPhone 11 alınır mı?

• Konuyu başlatan Efee35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 162

Efee35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar pek bir bütçem yok. Şu an iPhone tarafında 11 düşünüyorum en ucuz ve kullanılabilir telefon olarak sizce hala alınır mı? Yoksa 1 2 ay bekleyip A36 vs. almak daha mı mantıklı olur? Benim gönlüm şahsen 11 tarafında pek oyun oynamam kamera vs. kaliteli olsun kasma donma sıkıntısı olmasın yeterli benim için.

Merhaba arkadaşlar pek bir bütçem yok. Şu an iPhone tarafında 11 düşünüyorum en ucuz ve kullanılabilir telefon olarak sizce hala alınır mı? Yoksa 1 2 ay bekleyip A36 vs. almak daha mı mantıklı olur? Benim gönlüm şahsen 11 tarafında pek oyun oynamam kamera vs. kaliteli olsun kasma donma sıkıntısı olmasın yeterli benim için.

Yaklaşık 2-3 senedir iPhone 11 kullanıyorum ve arkadaşlarımın Android telefonlarının kameraları benim telefonumun kamerasını çiğ çiğ yiyor, önerim Apple tarafından uzak durmanızdan yana.

Aşırı büyük iPhone sevdaniz yoksa A36 fersah fersah daha iyi bir telefon.
hayır hocam fakat şuan bile eski kullandığım iphone 6 ya özlem duyuyorum adi android markaları gerçekten çok kalitesiz geliyor a36 daha mantıklı fakat ip11 ucuz geldiği için almayı düşünüyorum

A serisi önermem ikinci el bir amiral gemisi her zaman daha iyi olacaktır. Tavsiyem ikinci el S23 vs bulun.

Hem 2019 yılında çıkmış eski bir telefon artık donanımda iyi değil. İkinci el S22 S23 ya da sıfır A36 Realme 12 Pro bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı