iPhone 11 alınır mı?

Yurt dışı kullanım açısından IPhone'larda sıkıntı fakat Samsung'larda 6 ay gibi bir durum var mı bilmiyorum eğer yoksa kaçak alabilirim.

Xiaomi 14T ve 14T Pro server kayıtlı düşünebilirsin. En mantıklısı o olur. Samsung ile IPhone'larda yurt dışı alınca aynı şeyi yaşıyorsun.

Xiaomi 14T ve 14T Pro server kayıtlı düşünebilirsin. En mantıklısı o olur. Samsung ile IPhone'larda yurt dışı alınca aynı şeyi yaşıyorsun.
iş yerinde s21 alan birisi vardı yurtdışı 1.5 yıl sorunsuz kullandığını söylüyor gönlüm samsung ile iphone dan yana hocam xiaomi telefonlarına pek ısınamıyorum

İş yerinde S21 alan birisi vardı yurt dışı 1.5 yıl sorunsuz kullandığını söylüyor gönlüm Samsung ile IPhone'dan yana hocam Xiaomi telefonlarına pek ısınamıyorum.

Samsung'larda server kayıt yok. O eskiden yapmıştır server kaydı. Eğer 4 ay sorun çeksemde bir şey olmaz dersen yurt dışı Samsung alabilirsin.
Xiaomi önerme sebebim server kayıt olması ve o fiyata çok iyi donanım olması.

Hayır hocam fakat şu an bile eski kullandığım iPhone 6 ya özlem duyuyorum adi Android markaları gerçekten çok kalitesiz geliyor A36 daha mantıklı fakat IP11 ucuz geldiği için almayı düşünüyorum.

Her Android markasiyla Samsung bir değil bütçe telefonu alirsaniz tabii ki iPhone ustun gelecek. Samsung A serisi alacaksanız A34 ve üzeri almanız lazim onların hepsi de iPhone 11'den daha kaliteli telefonlar. 120Hz cidden büyük fark yaratıyor günlük kullanımda. Ben sahsen a serisi almak yerine eski bir s serisi tercih ettim ancak a36 güncel bir telefon eski s serisi bakmanıza gerek yok.

Her Android markasiyla Samsung bir değil bütçe telefonu alirsaniz tabii ki iPhone ustun gelecek. Samsung A serisi alacaksanız A34 ve üzeri almanız lazim onların hepsi de iPhone 11'den daha kaliteli telefonlar. 120Hz cidden büyük fark yaratıyor günlük kullanımda. Ben sahsen a serisi almak yerine eski bir s serisi tercih ettim ancak a36 güncel bir telefon eski s serisi bakmanıza gerek yok.
hocam hanği s serisini tercih etmeliyim peki sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı