iPhone 11 bataryası çabuk bitiyor

AshinaJiesheer

Megapat
Merhabalar, geçtiğimiz hafta iPhone 11 satın aldım. Fakat bataryanın çabuk bittiğini düşünüyorum. %80 civarından %20'lere 4.5 - 5 saat ekran süresi normal mi?
iOS 14.5 ile beraber gelen pil kalibrasyonu olayı bu batarya olayını etkiler mi? Pil kalibrasyonu hızlandıracak veya daha iyi sonuç vermesini sağlayacak önerileriniz var mı?

Apple garantisi süper. Hemen işleme alıyorlar cihazı bence verin garantiye. Teknoloji şans işi çünkü. Ben Genpa'ya verdim benim telefonu Cumartesi'den beri ses yok. Apple olsaydı, dün bugün ararlardı gelin alın diye.

Cihazı kullanım senaryonuz nedir bu ekran süresinde? Buna göre yorum yapılabilir ancak.
Whatsapp, Instagram, Youtube, Netflix, Spotify genelde.
Apple garantisi süper. Hemen işleme alıyorlar cihazı bence verin garantiye. Teknoloji şans işi çünkü. Ben Genpa'ya verdim benim telefonu Cumartesi'den beri ses yok. Apple olsaydı, dün bugün ararlardı gelin alın diye.
Teşekkür ederim, şu kalibrasyon olayı tamamlansın sonuca göre öyle yapmayı düşünüyorum.
Oyun oynuyor musunuz?
İnternete mobil veriyle mi giriyorsunuz?
Bu 2 faktör çok etkiler.
Oyun oynamıyorum, mobil veri ile de dolaşmıyorum aldığımdan beri ama şöyle bir şey var Turkcell olmasına rağmen İstanbul Beylikdüzünde 2 ya da 3 diş çekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı