iPhone 11 eskidi mi?

Evet 4 senelik bir cihaz ama daha uzun yıllar güncelleme alır.
Apple 5-7 yıl arası güncelleme desteği sunuyor bildiğim kadarıyla. iPhone 8'ler son güncellemelerini aldılar iOS 16'yla deniyor. iOS 18 de 11'in son güncellemesi olur büyük ihtimalle.

Bunlar dışında kendisi son derece kıytırık bir telefon. Ekranı özellikle berbat, zamanına göre bile. S21 FE al, parana yazık etme.
 
Globalde kendisinden cok daha pahali olan ama TR'de ayni fiyat bandinda olan S22 varken düşünülmemeli bile. Genel anlamda yorumlayacak olursak evet eskidi ve eskimeye devam ediyor.
 
Güncellemesinin biteceğini kim söyledi? Evet 4 senelik bir cihaz ama daha uzun yıllar güncelleme alır. Samsung alternatifi istemezsen iPhone 11 hala alınabilir bir telefon. Fiyatı konusunda yorum yapmıyorum, malum şartlar belli.

2 sene sınra desteği bitecek. Geçen sene 7 serisinin desteği bitti bu sene 8'ler ve X(tam bilmiyorum X olacak mı) serisi biter gibi seneye 11'e sıra gelir.
 
Ben 2011'den telefonla yaşıyorum bana birisi hediye etse çok iyi olur. Bence alınır ama fiyatını hak etmiyor.
 
iPhone 8 bile son büyük güncellemesini almasına rağmen yağ gibi akıyor. iPhone 11'in eskimesine daha çok var.

Katılıyorum. Yaklaşık 5 yıllık iPhone 8 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki; telefonda kasma, donma hiç yok, yağ gibi akıyor. Oyun oynayan, telefonda film - dizi izleyen biri değilim. Gündelik kullanımda işimi fazlasıyla görüyor. Temiz ve nispeten uygun fiyatlı 2. el iPhone 11 bulursam geçiş yapmayı düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı