iPhone 11 güncelleme sonrası aşırı yavaşladı

294749

Hectopat
Genellikle telefon güncelleyen biri değilim yavaşlattıklarını biliyorum, çevremde çoğu kişide aynı telefondan var onlarda güncelledi onlarda sıkıntı yok fakat ben iOS 16'dan 17'e güncelleyince telefonda hiçbir uygulama açılmaz oldu 10-15 saniye bekliyorum bazıları hiç açılmıyor. Yavaşlatıyorsunuz da bu kadarını hiç beklemiyordum, kullanılmıyor resmen satsam yeni IPhone'ların fiyatı belli ne yapsam bilmiyorum, son çare sıfırlayacağım sanırım.

Normal. 3uTools mu neydi onunla geri döndürebilirsiniz

iOS 16 imzaları kapandı, geri dönemez.

Genellikle telefon güncelleyen biri değilim yavaşlattıklarını biliyorum, çevremde çoğu kişide aynı telefondan var onlarda güncelledi onlarda sıkıntı yok fakat ben iOS 16'dan 17'e güncelleyince telefonda hiçbir uygulama açılmaz oldu 10-15 saniye bekliyorum bazıları hiç açılmıyor. Yavaşlatıyorsunuz da bu kadarını hiç beklemiyordum, kullanılmıyor resmen satsam yeni IPhone'ların fiyatı belli ne yapsam bilmiyorum, son çare sıfırlayacağım sanırım.

DFU mod ile sıfırlamayı deneyin. İstiyorsanız yedek alabilirsiniz.

Dfu mod ile sıfırlamayı deneyin. İstiyorsanız yedek alabilirsiniz.

Öyle yapacağım fakat fotoğraflar 20GB ve şifreler vs. bayağı bir şey var şimdi 50GB iCloud aldım ama yedekle diyor 2 saattir, ben uygulamaları vs istemiyorum fotoğrafların Cloud'da kalıp telefonun temizlenmesi gibi bir özellik var mıdır nasıl yapabilirim?

Son güncellemeden sonra bende de yavaşlamalar oluyordu. Aldığım günden beri hiç sıfırlama yapmamıştım. Geçen bir arıza için gitmiştim Apple Zorlu Center'a. Ayrıca bu yavaşlamadan da bahsettim ve yetkili kişi bana telefonu sıfırlamayı önerdi. Sıfırlama işleminden sonra telefon akıcı haline geri döndü. Sende telefonu sıfırlayıp değişim olup olmadığını gözlemleyebilirsin.
Not: Sıfırlama işlemi yapamadan önce yedekleme yapmayı unutma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı