iPhone 11 halen alınır mı?

Arkadaşlar bakın ben Apple dusmani falan değilim ama Apple'in uyguladığı politika bizim gibi alım gücü düşük ülkeler için bir zulüm. O kadar para vereceksin 60 Hz IPS ekranlı 3 bin MAh'lik 20W la şarj olan bataryali kutusundan şarj cihazı çıkmayan bir cep telefonu alacaksın aklım almıyor gerçekten. Yani sırf iOS var diye sırf Apple diye o parayı dökmek hiç mantıklı değil bana kalırsa. Her acıdan cok daha iyi olan Xiaomi 12t modelini tavsiye ederim.
En sonda önere önere xiaomi önerdi. Kahkahaya boğuldum ya.
 
Hocam xiaomi önerisi dışında dediklerinde haklı yalnız. Diğer modeller için aynı şeyi söyleyemem ama 11 için cidden ölü yatırım olmaz mı ?
Açıkçası dediklerinde genel olarak haklı, evet. İphone fiyatları gerçekten ülkemiz için çok yüksek, fakat kamera kalitesi, sosyal medya programlarının stabilizasyonu, kaliteli ve seri işletim sistemi için bir daha ki telefonumu appledan bir telefon seçicem. Xiaomi çöpüne gelince yaklaşık 4 sene olucak kullanmaya başlayalı xiaominin kendi stok programlarında reklam olması inanılmaz komik ve ezikce acıkcası ve kendi kendini arayüzünü o kadar yavaşlatıyor ki, normalde videoları galeriden izleyebiliyorken mi video diye bir yazılım çıkartıyor ve galeriden açılan videoları oraya yönlendiriyor. 10 saniyelik bir videoyu izlemek için 10 saniye zaten açılmasını bekliyorum ben.
 
Hocam Xiaomi önerisi dışında dediklerinde haklı yalnız. Diğer modeller için aynı şeyi söyleyemem ama 11 için cidden ölü yatırım olmaz mı?

2-3 yıl sonra miladi dolar gibime geliyor.
Ben iPhone 11 almak yerine OnePlus 9 aldım kendime hem çok çok ucuz 10.000TL'ye geldi bana sıfır kutusu.
+Oxygenos iOS kadar stabil olmasa da MIUI'ya da One UI gibi bloatware ile dolu gelmiyor.
 
Ben de kararsızdım 12 almaya bütçem yetti ve düşünmeden aldım. Genel kullanımda aynıdır 11 sizi tatmin eder diye düşünüyorum. Ekranı kötü diyorlar fakat rahatsız edecek kadar değildir bence.
 

Geri
Yukarı