iPhone 11 ısınma ve pil sağlığı düşüşü

Isınma konusunda bir şey diyemem fakat Apple Destek ile görüştüğümde şarj döngüsünün pil sağlığıyla alakası olmadığını, telefonda kullandığınız uygulamarla bağlantılı olduğunu söyledi. Mesela haftada 20 saat Instagram, 10 saat YouTube kullanımı yapmak gibi. Bunlar pil sağlığını etkiliyormuş. Benim de henüz 36 döngüde %99'a düştü. iPhone SE 2. nesil kullanıyorum.
 
Apple Türkiye Garantili olarak istediğiniz yerden alabilirsiniz. Sonuçta bir sıkıntı olduğunda gidip Apple servisle sorununuzu çözüyorsunuz.
Merhaba bugün iPhone 11 aldım Turkcell bayisinden bana kvk garantili dedi kvk garantisi hakkında hiç bilgim yok Apple Türkiye garantisinden bi farkı var mı acaba
 
B
Hocam Apple garantisine bakın 24.8.2022 tarihine kadar garanti kapsamındaysa sıkıntı yoktur. Bir sıkıntı olduğunda Apple servisle iletişime geçin.
Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek bu adresten sorgulayabilirsiniz.
Baktım garanti kampasamın da evet son olarak Face id ile ekranı açarken ilk aldığım da telefon bi titreme yapıyordu çok hoşuma gitmişti üstteki kilit simgesi sag tarafa açılınca hafif bi titreme oluyordu şuan olmuyor acaba bi bilgin var mı bu konu hakkın da
Ben kasım ayında aldım şu an pil sağlığım 97. Şarjım %5 civarındayken 9-10 saat ekran süresi alıyorum.
Pil saglıgını bu kadar iyi nasıl korudun.Önere bilecegin bi ayar var mı ve telefonu ne sıklıkla nasıl şarj ediyorsun
 
Son düzenleme:
B

Baktım garanti kampasamın da evet son olarak Face ID ile ekranı açarken ilk aldığım da telefon bir titreme yapıyordu çok hoşuma gitmişti üstteki kilit simgesi sag tarafa açılınca hafif bir titreme oluyordu şu an olmuyor acaba bir bilgin var mı bu konu hakkın da

Pil saglıgını bu kadar iyi nasıl korudun. Önere bilecegin bir ayar var mı ve telefonu ne sıklıkla nasıl şarj ediyorsun

Face ID'yi kullanmadığım için bilmiyorum kardeşim.
 
Merhabalar, daha önceden pil sağlığı ile ilgili konu açmıştım ve aynı zamanda iPhone 11 Red 64 GB telefonum garip bir şekilde safaride gezerken ya da Instagram'da gezerken yani basit işlemler yaparken biranda 5-6DK ısınıyor(ağır oyunlar oynarken hafif bir ısınma oluyor normalde ama o yaşadığım ısınma oyunda bile olmazken günlük kullanımda aniden olması sinirimi bozmaya ve aklımda şüphe uyandırmaya başladı)özellikle telefonun sağ tarafından geliyor sağ çerçeve fena ısınıyor ama dediğim gibi sadece 5dk falan oluyor sık değil haftada 1-2 kez oluyor. İnternetten pil sağlığı işe yaptım araştırmada telefon ısındığı zaman pil sağlığı düşermiş. Benim telefonum 52 döngüde %98 pil sağlığına düştü ancak konuştuğum kişiler 55 döngüde olup pil %100 olduğunu söyleyenler oldu. Sizce telefonumdaki bu ısınma anormal mi? Yoksa normal olmadığından dolayı mı pil sağlığım hızlı bir şekilde düştü. iPhone 11 kullanıcıları bekliyorum yardımlarınızı :)
Tam bir bensiniz 1 ay önce aldığım iphone 11imin pil sağlığı son 1 hafta içerisinde %98e düştü. %99 olduğunda apple desteği aramıştım düşmesinin normal olduğunu şarj döngümün 38 olduğunu söylediler ama aradıktan 2 gün sonra %98e düşünce ve ısınma sorunları başlayınca kuşkulandım. Telefonu aldığımda da içindeki şarj aleti bozuk çıkmıştı şarj aletini yenisiyle değiştirmişlerdi. Ama sıfır kutudan bozuk şarj aleti çıkınca ve telefonumda bu duruma gelince artık bir sorun olduğunu düşünüyorum. Siz sorunu çözebildiniz mi acaba yetkili servislerle görüşüp, ilgileniyorlar mı?
 
Yaz aylarında, sıcak ortamlarda, telefon şarjdayken telefonun ısınması normal bir durumdur. Pil sağlığını çok takmayın benim iPhone7 ilk 1-2 haftada %97'ye düşmüştü. Neredeyse 2 yıl oluyor. %83 şu an. Apple 2 yıl garanti içerisinde 80'in altına düşmedi mi değişimi uygun görmüyor. Benim pil döngüm 877 olmasına rağmen %83 pil sağlığı var. Normal şartlarda 500'ün üstüne çıkınca 80'in altına inmesi gerekiyor. O yüzden daha doğru şarj etmeyi öğrenin. Eğer bir sorun görüyorsanız, Apple Destek uygulamasını indirip oradan bir telefon görüşmesi ayarlayın uzaktan telefonunuzu test edip bir sorun var mı yok mu bakıyorlar, size gerekli bilgiyi veriyorlar. Zaten sorun varsa Apple değiştirir bunu dert etmez. Doğru şarj konusunda benim yaptığım şeyler şunlar, ekstra bir dikkate gerek yok, mümkün oldukça prizden kendi orijinal şarj adaptörü ve kablosuyla şarj edin. %20'nin altına düşmeden takmamaya çalışın. Şarjdayken oynamayın, mümkün oldukça %100 olmadan prizden çekmeyin. Aceleniz vardır tabii ki çekebilirsiniz 100 olmasını beklemek zorunda değilsiniz. Araçlarda veya Powerbank ile şarj edecekseniz yine orijinal kablo ile kaliteli adaptörler ile şarj edin. Apple'ın sitesinden araç şarj kitlerine ve kablolara bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı