İOS işletim sistemi tabanlı telefonları kesinlikle tavsiye etmiyorum! Tabii ki de öznel bir düşünce fakat size bağlı bir seçenek. İPhone telefonların hepsinde kötü özellikler var. Bunlardan bazılar;
1- Hızlı şarj Bit'imi.
2- Her yerde lightning kablo bulunmaması
3- Kalitesiz cam.
4- Cebinde dururken çizilme sorunları
5- çoğu popüler uygulamaların app store üzerinde bulunmaması
Ve birçok sorun.
Gram güleceğim yoktu valla. Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum lakin Lightning kablo her yerde bulunuyor. iPhoneun cam kalitesi zaten bildiğimiz klasik 7H sertliğinde cam lakin piyasadaki diğer telefonlara kıyasla daha kaliteli. Cebinde dururken çizilmesi ne ya? Daha yaratıcı şekilde kötülemeni beklerdim. Ayrıca bir uygulama eğer gerçekten "popüler" ise App Store da zaten vardır. Şarjının hızlı bittiği konusuna girmiyorum bile çünkü herkes bunun böyle olmadığını biliyor.
Gibi sözler söyleyen bu adam mı haklı, yoksa ben mi haklıyım?Gram güleceğim yoktu valla.
Android içinde var ama Adobe Photoshop Express: Fotoğraf Kolaj Oluşturma - Google Play'de UygulamalarHiçbir bilgim olmadan araştırmadan mı bunları sana dedim. Lol. Telefonları sadece sayısal değer olarak kıyaslayan bir siteden aldığın verileri bana sunarak sen mi araştırmış oluyorsun? Gerçekten diyecek tek kelime yok. Buyur bu da "bir tasarımcı olarak arayıp bulamadığın" photoshop uygulaması: Adobe Photoshop Daha objektif konuşacağın zaman yeniden gel doğru düzgün bir tartışalım.
XR'ı önermeme sebebiniz nedir ?Merhaba, öncelikli sana kesinlikle XR'yi önermiyorum...
XS veya 11'mi dersen 11 derim....
ama ben X'İ beğeniyorum.
1. Android için yok demedim arkadaş ısrarla iOSta olmadığını söyledi.
Anti-fanboy'luk böyle bişey.Adam hangi iPhone’u alayım demiş hala gidip şu markayı al diyenler var ya, inanamıyorum cidden
Allah senden razı olsun komik bir şey duymak iyi geldi vallaAnti-fanboy'luk böyle bir şey.
Adam hangi iPhone’u alayım demiş hala gidip şu markayı al diyenler var ya, inanamıyorum cidden
Bakın ben size bu telefonu alın demiyorum, kimse yanlış anlamasın.