8 gen 1'de her ne verimsiz olsa da, overheating sorunu olsa da A13 yanina yaklasamaz bile. S22 SoC, panel, kamera ve amiral deneyimi acisindan daha ustun. 11'in ise sadece pili bir nebze daha iyi.
Samsung’un arayüzüyle ya da Android’in tabanıyla 60 Hz’in akıcı gelmemesinin yakından uzaktan bir ilgisi yok dostum. Bazı modellerin panelinde COF Driver’i kötü olabiliyor ancak S22’ninki vah vah dedittirecek kadar kötü değil, 11’i 60 Hz’de kullanan S22’yi de kullanır.
11’in 60 Hz’de yag gibi akmasi bir anlam ifade etmiyor zira LPTO 120 Hz diye bir gercek var ve ona baktiktan sonra model fark etmeksizin 60 Hz gozunu kanatacak. Ayrica S22 alacagima 11 alirim demek… nasil desem, fanboyluk yapmak yerine bahsettiğin cihazlar hakkinda bilgi birikimi edinebilirsin.
Babamda 11 var cihaz 14 aylık. Mikrofonda rüzgarlaşma oluyor öldü yani mikrofon. Whatsapp değil de şebeke aramalarında sanki rüzgarlı havadaymışsınız gibi ses geliyordu. Servise götürdüm, oradan da Apple'ın ortak olarak telefonlara baktığı bir yer var sözde mükemmel teknisyenler telefonu...
720p ve 60 Hz oldugunu nerden biliyorsun? Varsayimlar uzerine konusmak sıkmadi mi artik? 1080p’den 720p’ye cekse n’olacak? 50 derecede calisan telefon birden 40 derecelerde mi calismaya baslayacak?
Eline almadığın cihaz hakkında benimle inatlaşma. S22'yi 1 hafta kullandım. Madem S22 harika bir cihaz niye S23 yerine S22 almadın? Ancak boş yapmasını bilirsiniz.