Niye Xiaomi'nin neresi kötü(Arayüz hariç arayüz kötü evet.)
Niye Xiaomi'nin neresi kötü(arayüz hariç arayüz kötü evet.)
Direk arayüz kötü. Telefondan soğutur adamı.
Burada Iphone fanı olduğun için böyle bir triggerlanma yaşadın zaten. Adam o cihazlara o paraların verilmemesi gerektiğini söylemiş sen de sazan gibi atlayıp boş boşuna 2-3 sayfa yazı çıkarmışsın. Boş boş mesaj kasmaya çalışan da sen oluyorsunAdam iPhone almak istiyor ama? Sanane fiyatının edip etmeyeceğinden de gelip burada android telefon önerisinde bulunup konuyu bulandırıyorsun?
Arkadaşlar artık konuya açıklık getirip hangisini almam gerektiğini söyleyecek misiniz yoksa iOS mu Android mi diye tartışmaya devam mı edeceksiniz?
Genellikle g serisi APU işlemciler kullanıyorlar. Performansları çok kötü bir de çok ısınıyor.
İPhone 11 alın geçin hocamArkadaşlar artık konuya açıklık getirip hangisini almam gerektiğini söyleyecek misiniz yoksa IOS mu Android mi diye tartışmaya devam mı edeceksiniz?
11 al kafan rahat etsin. Yıllarca android telefon özellikle "Samsung" kullandım geçen yaz iPhone 11 aldım ve kafam acayip rahat etti. Yani telefondan oyun oynayacak yaşta ki bu yaş 20 ve altı oluyor direk iPhone 11 al kafanın rahatına bak. HDD den SSD ye geçmek gibi bir şey oldu bende. Arkadaş samsungta 4 sekme açında sistemi donarken ben çatır çatır 10 sekme birden açabiliyorum.Arkadaşlar artık konuya açıklık getirip hangisini almam gerektiğini söyleyecek misiniz yoksa IOS mu Android mi diye tartışmaya devam mı edeceksiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.