iPhone 11 nasıl şarj edilmeli?

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar ben telefonu aldığımdan beri hiç %20 altına düşürmemeye çalıştım. En fazla 1-2 kere düşürmüşümdür. %20 ile %80 arası takın diyorlar ama ben genellikle %30 %40 civarı şarja takıyorum ve 100 de çekiyorum. Gece geç saatlere kadar dizi izlediğim için akşama doğru 1 kere daha şarja takıyorum. Bu yanlış bir şey mi? Ve önerileriniz nelerdir?

SE 2020 kullanıyorum. Şarjımı %20'nin altına hiç düşürmedim ve şarj ederken de %90'ın üzerine çıkarmadım. %90'ı gördüğüm an çektim kabloyu. Sonuna kadar boşaltmanın olduğu kadar, sonuna kadar doldurmanın da zararı var. Altı aydır pil sağlığım %100.

Arkadaşlar garanti bitmeden galiba serviste ücretsiz batarya değişimi yapıyorlarmış. Bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuna kadar doldurmanın çok bir zararı yok.
Batarya haftalarda %100'de kalırsa o zaman ömründen yemeye başlar. Tamamen doldurup kullanmanın etkisi bulunmuyor.
Tamamen boşaltmanın verdiği zarar kadar zarar vermese de tamamen doldurmak da az zararlıdır. Ayarlar>Pil Sağlığı bölümünden bu sayının %80 olduğunu görebilirsiniz. Ben fazla bile dolduruyorum.

SE 2020 kullanıyorum. Şarjımı %20'nin altına hiç düşürmedim ve şarj ederken de %90'ın üzerine çıkarmadım. %90'ı gördüğüm an çektim kabloyu. Sonuna kadar boşaltmanın olduğu kadar, sonuna kadar doldurmanın da zararı var. Altı aydır pil sağlığım %100.
8 aydır SE 2020 kullanıyorum sağlık %91 😞

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı