iPhone 11 neden öneriliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 7 ay boyunca S9+ kullandım. Cihaz aşırı akıcıydı gram kasma yoktu.
Ekran ve ses kalitesine hastaydım cihazın.
5K civarı için S10+ veya S9+ cidden mükemmel cihazlar. (2. El olarak)

Mate 20 Pro be. Çok sağlam cihazdı cidden. Huawei'in gördüğüm en kaliteli cihazı diyebilirim. iPhone 11'i annem kullanıyor. Ekranı cidden berbat. Huawei Mate 20 Pro'nun ekranı cidden güzeldi. Abimde vardı o da eskiden.
Benden önce babam kullanıyordu. Adam iPhone 14 Pro Max aldı kendine bunu da bana vermişti. Şuan benim için ikisi aynı cihaz, ne kasma ne donma hiç yaşamadım öncekinde bile diyor. Her elimde gördüğünde de telefona bakıp sırıtıyor ne şekil cihaz diye. Tabiki aralarında işlemci açısından baya fark olabilir ancak, babam hiç hissetmemiş yani. Zaten iş için kullanıyor telefonla çok işi oluyor.
 
Annem 2 ay öncesine kadar S8 kullanıyordu . Telefon hala fişek gibi çalışıyordu ama sonra ekranı falan kırıldı. Yoksa bi 2 yıl daha kullanırdı :D.
Şuanki telefonumdan önce Samsung Galaxy A13 kullanıyordum, telefondan resmen bezmiştim çok kötüydü. Keşke aynı fiyata ikinci elden S9+ veya S10+ alsaydım diyordum. Giriş seviyesi yeni çıkmış android'ler alınmaz.
 
Bu hafta pazartesi günü POCO F5 cihazım elime geçti ve cihaz beklentilerimi çok iyi karşılıyor. Maalesef biliyorsunuzdur ki 14.500₺ bandında çıkan F5 şu an 17.900₺ civarında bulunabiliyor. Ben ise 18.300₺ bulabilmiştim, aşağı yukarı aynı fiyatlar. Çevremdeki çoğu kişi neden iPhone 11 almadığımı soruyor ve neden 11 gibi çok eski bir telefona yönlendiriyorlar anlamış değilim. Kesinlikle Android fanboyu değilim ama aradaki teknoloji uçurumu bariz ortada. Neden iPhone 11 alayım ki? İşin garip tarafı iPhone hakında herkeste çok yanlış bir algının oluşması.

Alabileceğin en iyi kamera performansı ve şu an satışta olan en ucuz iOS.
 
Dediğiniz şeyi Samsung daha hiç yapmadı. Ancak Apple bunu yaptığı için özür bile diledi. Bizzat bende taş gibi çalışan iPad'imi bundan dolayı kaybettim. LCD 900P ekranlı bir cihaz nasıl yeni çıkanlara taş çıkartır anlamadım 😃
Samsung nasil hic yapmadi? Fransa’da bunun icin dava yedi ve bi’ ton para odedi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı