ardaflc
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bununla alakalı geçen de konu açmıştım, iPhone 11 cihazın pil sağlığının hızlı düştüğüne dair. Cihazın pil sağlığı yaklaşık 2 ay öncesine kadar %87'ydi. Pil'de ise hızlı bir düşüş yoktu. Tam olarak 25 gün önce ben telefona iOS 18 beta güncellemesi yaptım. Güncelledikten sonra telefonun pili hızlı düşmeye başladı. Şu an da ise pil sağlığı %82. Bu 25 gün içinde yaklaşık olarak %3 - %5 gibi bir düşme oldu. Bunun sebebinin telefona iOS 18 beta yüklemem olduğunu düşünüyordum o yüzden 8 gün önce bilgisayardan iTunes kullanarak iOS 18 beta yerine iOS 17.5.1 sürümünü telefona geri yükledim. O zaman pil sağlığı %84'dü. Şu an ise %82'ye düştü. iOS 18 beta kuruluyken düşmesini anladım, ama iOS 17'ye geçmeme rağmen hâlâ düşüyor. Kullanıma bağlı derseniz, ben telefonu aldığımdan beri aynı kullanıyorum ve telefon pil sağlığı 4-5 ay öncesine kadar bu kadar düşmüyordu. 2023 Aralık - 2024 Mayıs arasında pil sağlığı sadece %2 düşmüştü. Şu an telefonu hâlâ aynı şekilde kullanmaya devam etmeme rağmen pil sağlığı çok hızlı düşüyor. Sebebi ne olabilir? Ben yaz ayındaki sıcakların biraz etkisi olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da olacağını düşünmüyorum.
Son düzenleme: