Bilgisayar Windows mu Mac mi? Windows'ta uyumsuzluktan dolayı olmaz diye biliyorum.
Windows hocam.
Bilgisayar Windows mu Mac mi? Windows'ta uyumsuzluktan dolayı olmaz diye biliyorum.
Sıfırlayacak mısınız hocam?Windows hocam.
Sıfırlayacak mısınız hocam?
Windows hocam.
Windows'ta sorun yaşama ihtimalin yüksek. Apple ürünleri Apple cihazları ile uyumlu.
Kolay gelsin hocam. İstediğinizi sorunsuz bir şekilde halletmeniz dileğiyle. Benim bilgim buraya kadardıErenk hocamın dediği gibi dfu mod ile sıfırlayacağım hocam yedek alıp.
Kolay gelsin hocam. İstediğinizi sorunsuz bir şekilde halletmeniz dileğiyle. Benim bilgim buraya kadardı![]()
Teşekkürler hocam sizde sağ olun
@Erenk1905 hocam telefonu dfu mod ile sıfırladım ama çok fazla bir fark olmadı galiba.
Dfu mod yazılımsal bir sorun varsa bunun önüne geçen bir yöntem. Demek ki batarya sağlığında yazılımsal bir sorun yok.
Biraz hızlı gibi iphone 11 kullanıyorum ilk 1 sene civarı hiç düşmedi şuan 1.5 sene oldu 99 pil sağlığıHerkese merhaba, ilk öncelikle cihazımın pil sağlığı %99'a düşmüştü, onun hakkındads bir konu açmıştım, ama %99'a düştükten 1-2 hafta sonra hemen %98'e düştü, bu düşme hızı normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.