iPhone 11 PM'e Jailbreak yapmak mantıklı mı?

TarihciBey

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran:6700xt İşlemci:Ryzen 5 5600 8x2 Ram:3200Mhz
Meslek
Esnaf.
Arkadaşlar sağda solda bayağı görüyorum. Jailbreak ne işe yarıyor? Hem 1 sorun Play Store'deki oyun App Store'da ücretli o yüzden Jailbreak atmak mantıklı mıdır?

Arkadaşlar sağda solda bayağı görüyorum. Jailbreak ne işe yarıyor? Hem 1 sorun Play Store'deki oyun App Store'da ücretli o yüzden Jailbreak atmak mantıklı mıdır?

Crack yüklemeyi desteklemiyorum. Sorunuzu IOS'e Jailbreak ile IPA kurmak olarak yorumladım. IPA yüklemek için Jailbreak yapmaya gerek olmuyor. Altstore kullanarak Jailbreak'siz sideloading ile yükleyebilirsiniz. Haftada bir bilgisayara bağlamanız gerekiyor ama haberiniz olsun.

IPA dosyasıyla indiriliyordu yanlış bilmiyorsam. APK gibi düşünebilirsiniz. @Stereo.Luigi99 daha iyi bilir ama.

Ve her konuda Android pazarlamayı ne seviyorsunuz... Konu sahibinin sorununa çözüm değil.

IPA için program lazım bazen girmiyor programa hocam uğraştırıyor güvenmek gerek diyor güvenince yine girmiyor.

Crack yüklemeyi desteklemiyorum. Sorunuzu IOS'e Jailbreak ile IPA kurmak olarak yorumladım. IPA yüklemek için Jailbreak yapmaya gerek olmuyor. Altstore kullanarak Jailbreak'siz sideloading ile yükleyebilirsiniz. Haftada bir bilgisayara bağlamanız gerekiyor ama haberiniz olsun.

Hocam sağ ol videoyu bulunca yapacağım Play Store'deki oyun bedava App Store'da paralı olması canımı sıkıyor.

Sürümünüz iOS 17 ve üstü ise jailbreak yapamazsınız. Sideloadly kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı