iPhone 11 Pro Max vs iPhone 13

O kadarmı kötü?
11 Pro Max kötü bir cihaz değil ama 13'ün iki nesil gerisinde. iPhone 13'ün kamera sensörleri 12 Pro Max'ten alınma. 11 Pro Max'in tek artısı telefoto kamera ve daha iyi zoom yeteneği olacaktır. Ama onun içinde almaya gerek var mı bilmem. Bence gerek yok. Kullanım ömrü açısından bakmak gerekiyor işe. O da 13 her türlü daha fazla güncelleme alacak.
O kadar kötü. Şöyle söyleyeyim ben 11 kullanıcısı olarak memnunum ama bu cihazları yeni alan kişileri memnun etmez çünkü ben 2 senedir kullanımıma göre memnunum siz 2023 de kullannmaya başlayacağınız için memnun etmez.
Arkadaş 11 Pro Max'i soruyor düz 11'i değil. Düz 11 kötü olabilir ama 11 Pro serisinden hiçbir cihaz kötü değil. Sadece artık yaşlandıkları için alınmaz o kadar.

11 de kullandım Pro Max de kullandım kamera dışında günlük kullanımda hiçbir farkı yok.
Orası doğru lakin ekran ve batarya anlamında aralarında ciddi fark var. 11 serisi Pro modelle baz model arasında donanım farkının en az olduğu serilerden birisi yoksa. Düz 12 ile 12 Pro arasında misal RAM farkı vardı. 11 serisi tamamen 4 GB RAM'den oluşuyor.
11 Pro Max en son hangi güncellemeyi alacak?
A13 Bionic güçsüz bir çipset değil. Halen daha güçlü sayılabilecek modern bir çipset. iPhone 11 serisinin desteğinin ben erkenden çekileceğini zannetmiyorum. iOS 19'u zorlayabilir. Her türlü 2 majör sürüm daha alacak güçte yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı