iPhone 11 satılıp 13'e geçilir mi?

iPhone 15 kullanıcısı olarak katılıyorum. 13 bile günümüz donanımlarına göre geride kalıyor. Hele S23 Ultra ile kıyaslanamayacak kadar büyük farklar var aralarında.

Yorumunuz için teşekkürler bende iPhone 15'ten geçtim S23U'ya cidden gerek kamera gerek oyun performansı gerek pil performansı olarak gayet önde.

13 kullanıyorum 11'den geçmek mantıklı. Android gibi gereksiz bir sisteme hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim.
Fanatik yaklaşıyorsun. İki işletim sistemini de yoğun şekilde kullanıyorum. Android birçok noktada iOS işletim sisteminden daha iyi. Popüler kültür kölesi olmayın.

Fanatik yaklaşıyorsun. İki işletim sistemini de yoğun şekilde kullanıyorum. Android birçok noktada iOS işletim sisteminden daha iyi. Popüler kültür kölesi olmayın.

Sonuna kadar katılıyorum.

13 kullanıyorum 11'den geçmek mantıklı. Android gibi gereksiz bir sisteme hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Android'in ne sorununu gördünüz? iPhone 15 cihazımda oyun oynarken oyundan attığını hatırlıyorum.

Katılıyorum, hem pil ömrü olarak da Android önde, popüler kültür kölesi olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı