arabacı adam
Centipat
11'imi satıp 13'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet mantıklı11'imi satıp 13'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı?
11'imi satıp 13'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı?
iPhone 15 kullanıcısı olarak katılıyorum. 13 bile günümüz donanımlarına göre geride kalıyor. Hele s23 ultra ile kıyaslanamayacak kadar büyük farklar var aralarında.İphone 13 alacağınıza biraz daha ekleyip S23u alın derim.
iPhone 15 kullanıcısı olarak katılıyorum. 13 bile günümüz donanımlarına göre geride kalıyor. Hele S23 Ultra ile kıyaslanamayacak kadar büyük farklar var aralarında.
Fanatik yaklaşıyorsun. İki işletim sistemini de yoğun şekilde kullanıyorum. Android birçok noktada iOS işletim sisteminden daha iyi. Popüler kültür kölesi olmayın.13 kullanıyorum 11'den geçmek mantıklı. Android gibi gereksiz bir sisteme hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim.
Fanatik yaklaşıyorsun. İki işletim sistemini de yoğun şekilde kullanıyorum. Android birçok noktada iOS işletim sisteminden daha iyi. Popüler kültür kölesi olmayın.
13 kullanıyorum 11'den geçmek mantıklı. Android gibi gereksiz bir sisteme hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim.
Katılıyorum, hem pil ömrü olarak da Android önde, popüler kültür kölesi olmayın.Fanatik yaklaşıyorsun. İki işletim sistemini de yoğun şekilde kullanıyorum. Android birçok noktada iOS işletim sisteminden daha iyi. Popüler kültür kölesi olmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.