Gün içinde telefonu 4-5 saat kullanan, bağımlı olmayan kişiler için 8 gen 1'in neresi sorunlu olabiliyor acaba? Sen o fiyat bandında iPhone 13 Pro gibi çeken, kamera havuzunun bile paslanmaz çelik olduğu telefon bulduğun zaman ben de S22 önermeyeceğim.
@676236 sebep belirtmek yerine sadece Samsung'u savunuyor deyip duruyorsun, durmadan hakaret ediyorsun. Bu durumda siz IPhone'u savunuyor ve tapıyor oluyorsunuz! O kadar tapıyorsunuz ki hala IPS LCD, 28ms ve 326 PPI ekranı övüyorsunuz. Kötü olduğunu asla kabul edemezsiniz! S22 fiyatını hak etmiyor demişsin, ne alalım o zaman? Maksimum 10.000 lira etmesi gereken telefona 18.000 lira verip iPhone 11 mi alayım? Ben senin yaptığın gibi sana hakaret edip kendimi küçük düşürmek yerine mantıklı delillerle cevap verip aklı başında bir insan olduğumu göstereceğim![]()
Sen önce benim yazdıklarımı iyi oku sonra yorum yap. Ben Apple'ın kameraları arasında beğenmediğim tek seri 13 ailesi dememe rağmen şu yorumu yapman akıl tutulmasından başka bir şey değil. 8 gen 1'in ne kadar sıkıntılı bir işlemci olduğu ortada iken bunu savunman aslında kimin fanboy olduğunu anlatıyor. S22'nin fiyat bandında ne alalım? Kamera istiyorsan S21 FE alırsın. Oyun ağırlıklı bir kullanım varsa POCO F5 ya da POCO X4 GT alırsın. Demek ki neymiş? S22 bulunmaz hint kumaşı değilmiş.