iPhone 11 vs 12

Darkwalkr

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Ben normalde iPhone 11 almayı düşünüyordum YouTube incelemelerinden sonra ekranı olsun batarya performansı olsun 12'nin daha iyi olduğunu gördükten sonra 12 almaya karar verdim ama sorum şu. iPhone 11 ve 12 kamera testlerine baktığımda iPhone 11 daha iyi çekiyor gibi geldi. Benim gözlerde mi sorun var yoksa ben mi yanlış gördüm anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Kamera en önemli etken benim için.

Gözlerinizde sorun olduğunu sanmıyorum, değerlendirdiğiniz ekran da önemli. Küçük telefon ekranında veya iyi olmayan bir monitörde ikisi arasındaki farkı çok iyi anlayamazsınız. Profesyonel testlerde 12 daha iyi elbette. Ancak aralarında kamera açısından uçurum yok. Ekran konusunda çok büyük fark var, bu bile 12 almak için yeterli sebep.

Sen yanlış görmüşsündür. Ayrıca Alt model üst modelden daha iyi olsaydı her yerde konuşulur ve duyardık ancak öyle bir şey olmadı. 11'de fiyatını hak etmiyor zaten. Bütçeniz varsa almanızı tavsiye etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera konusunda aralarında çok büyük bir fark yok ama iPhone 12'de daha iyi ekran ve seramik ön cam olması uçurum kadar fark yaratıyor. Alabiliyorsanız kesinlikle iPhone 12 alın.

Gözlerinizde sorun olduğunu sanmıyorum, değerlendirdiğiniz ekran da önemli. Küçük telefon ekranında veya iyi olmayan bir monitörde ikisi arasındaki farkı çok iyi anlayamazsınız. Profesyonel testlerde 12 daha iyi elbette. Ancak aralarında kamera açısından uçurum yok. Ekran konusunda çok büyük fark var, bu bile 12 almak için yeterli sebep.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Kamera konusunda aralarında çok büyük bir fark yok ama iPhone 12'de daha iyi ekran ve seramik ön cam olması uçurum kadar fark yaratıyor. Alabiliyorsanız kesinlikle iPhone 12 alın.
Çok büyük bir fark yok dediğiniz iPhone 12 1 tık önde ama değil mi kalite olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllarca Samsung vs. ürünlerini kullandım. 12 Pro aldım aylar önce, çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı