IPhone 11 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ayin 15 inde yatacak olan maaşımla 53-55 bin TL arası param olacak. Aylardır yanıp bittiğim iPhone 13 alma hevesim bundan 2-3 ay önce sorsanız tavandı ama şu an olmasada olur ya da ben kafayı yedim artık çünkü süreç çok uzadı.

2. El pil 78-83-86 cart curt gibi bir iPhone 11 13-15 e çekip geri kalan 30-40k yi da katlasam mi?

Yoksa sıfır 13, orijinal şarj aleti, çakma kılıf, lens kılıf cart curt alıp gerisini de kafama göre yesem mi? 3 aydan daha fazla süredir çalışan biri olarak kafayı yedim bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Eğer aman aman bir ihtiyaciniz yoksa almanızı öneririm.

11 alınmaz güncelleme almamaya başladı mı iphone modellerinde sıkıntıda başlıyor...

Ocak ayında SE 4 tanıtılacak bahsettiğiniz iki telefonda alınabilecek düzeyde değil.

Annem 13 pro max eniştem 11. Iphone 11 kasıyor. 13 ü al geç için rahat olsun

Ayin 15 inde yatacak olan maaşımla 53-55 bin TL arası param olacak. Aylardır yanıp bittiğim iPhone 13 alma hevesim bundan 2-3 ay önce sorsanız tavandı ama şu an olmasada olur ya da ben kafayı yedim artık çünkü süreç çok uzadı.

2. El pil 78-83-86 cart curt gibi bir iPhone 11 13-15 e çekip geri kalan 30-40k yi da katlasam mi?

Yoksa sıfır 13, orijinal şarj aleti, çakma kılıf, lens kılıf cart curt alıp gerisini de kafama göre yesem mi? 3 aydan daha fazla süredir çalışan biri olarak kafayı yedim bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
Kesin iPhone mu istiyorsunuz?

iPhone 11 dönemine göre kötüydü, halen daha kötü kalmaya devam edecek. iPhone 11 alacağıma gider 10k'ya giriş seviyesi Android telefon alırım, onlarda bile AMOLED ekran var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı