IPhone 11 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11 alınmaz güncelleme almamaya başladı mı iphone modellerinde sıkıntıda başlıyor...
Gerçek bir iPhone kullanıcısı olmayanların düştüğü en büyük hata. En büyük bilinen yanlışlardan birisi. Güncelleme almadığı zaman değil güncelleme yapıldığı zaman sıkıntılar başlıyor asıl 🤣 🤣

iPhone 13 kullanıyorum. Şahsen aman aman alınacak bir telefon değil. İlla iPhone takıntın yoksa gerek yok. Android'e yönelebilirsin.

Gerçek bir iPhone kullanıcısı olmayanların düştüğü en büyük hata. En büyük bilinen yanlışlardan birisi. Güncelleme almadığı zaman değil güncelleme yapıldığı zaman sıkıntılar başlıyor asıl 🤣 🤣
Bu son zamanlarda baslamis hayatimda duydugum en sacma savunma. Yillardir Samsung az guncelleme veriyor diye laf ediliyordu, Apple'in cihazinda guncelleme destegi bitecek diye ovuluyor, bende Apple cihaz kullaniyorum asiri da memnunum ama savunmanin da bir mantigi olmali.

Apple o kadar saf değil dostum geç de olsa o son sürümünü indirmen gerekiyor iOS 15'e üvey evlat muamelesi yapan bir Apple'dan bahsediyoruz.

Kesin iPhone mu istiyorsunuz?
10. Sınıftan beri dedim ben bunu alacağım. Şu an 12 ye geçiyorum.

11 ile 13'ü kıyaslamak 13'e hakaret olur.
Yazdiklarimi dikkate alarak yorum yaparsanız sevinirim. Aradaki farkları bilmeyecek kadar deli değilim. Tiryakisi oldum 6S ten 15 e kadar tüm modellerin kıyı köşe her şeyini biliyorum hocam.

10. Sınıftan beri dedim ben bunu alacağım. Şu an 12 ye geçiyorum.
Telefon çokta aman aman önemli değil bu arada. Günlük kullanım olarak iPhone 11'de yeterli iPhone 13'te yeterli. Asıl önemli olan senin beklentilerin.

Eğer aman aman bir ihtiyaciniz yoksa almanızı öneririm.
Yane cart curt, bilgisayarım var Allah'a şükür. Araç, ehliyet, motor, gibi heveslerimde yok. Ehliyeti zaten babam ya da tekrar çalışır alırım babama gerek yok. Onun dışında 40 seneye 80 olur öyle bir şeyler yapar diyorum falanda aklımda kalacağına elimde kalsın diyip 13 çekeceğim geri kalan da gram yapacağım herhalde.

iPhone 11 dönemine göre kötüydü, halen daha kötü kalmaya devam edecek. iPhone 11 alacağıma gider 10K'ya giriş seviyesi Android telefon alırım, onlarda bile AMOLED ekran var.

Şu an tartışabilirsin ama zamanına göre çöp de bir ekran değildi böyle yorum yapanlar genellikle 264 PPI yoğunluktaki IPad'i alıyor.

Ocak ayında SE 4 tanıtılacak bahsettiğiniz iki telefonda alınabilecek düzeyde değil.
50 den assagiya çıkacağını beklemiyorum.+ Ocak ayı asgari ücret zammı, dolar, Euro, gıda, taşıt o bu vergi falan dekren 38 olan 13 ü de 78 den almaya başlarsak şaşırmam. Ben 3 ay bekledim (kısa vadede) daha da bekleyemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı