IPhone 11 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samsung çöp benim gözümde. Ben iPhone'a bir kere kafayı koydum. Android'e bulassam da delirir mi13 t alır sonra kafamı duvarlara vururum büyük ihtimalle.
Dostum telefonu ben kullanıyorum. Şahsen ben bu kadar övemedim. Kamera performansı falan öyle ahım şahım değil arkadaşın dediği gibi belirteyim. Yine de hayırlı olsun ne diyelim.

Samsung çöp benim gözümde. Ben iPhone'a bir kere kafayı koydum. Android'e bulassam da delirir mi13 t alır sonra kafamı duvarlara vururum büyük ihtimalle.
+S24 44k bütçe duvarını yıkıp geçiyor. S23'te güzel ama parmak izinin içeriden olması beni deli eidyor. Ve J7'de olan o uygulama arayüzü de aynı şekil. 25w la şarj etme cabası. E diceksiniz iPhone 20w niye alıyorsun? Android ne zaman iPhone Lara benzemeye çalıştı kendini beter etti.

Başka hangi uygulama desteği yok söylersen bakarım. Günlük kullanım için eksikliğini çektiğim hiçbir uygulama yok. 6 ve 7Plus için.

6 ile 7Plus aynı kefede mi iPhone 7Plus iOS 15'te iPhone 6 iOS 13'ü bile almadı ayrıca iOS 15 için çoğu uygulama desteği kesildi bunların içinde yapay zeka ve birçok oyun var iOS 16'nın da desteğini yakın zamanda keserler. WhatsApp falan olmasa da çoğu güncel uygulamaları kullanamazsınız.

Bir çok x serisi cihaz kullanan kişi tanıdım hepsu de story olsun post olsun o şu bu 144p fotolar çekiyorlar.
iPhone 7 kullanan arkadaşımın bile storyleri en az benim kadar kaliteli. Bazen şaşırıyorum ben bu telefona neden bu kadar para verdim diye. Sen bence iPhone almak için gözlerini kapatmışsın kendini avutuyorsun. Tamam kötü telefon değil ama bu fiyata androidler daha mantıklı gibi.

Dostum telefonu ben kullanıyorum. Şahsen ben bu kadar övemedim. Kamera performansı falan öyle ahım şahım değil arkadaşın dediği gibi belirteyim. Yine de hayırlı olsun ne diyelim.
Ayar falan yapmamissindir hocam sen. Bir yerlerde bir yanlışlık vardır yane. 789 kişinin kamerasını inceledim. Gruba iPhone'u olan kişi fotoğrafı bı koyuyor budur diyorsun yane. Onun dışında değer kaybetmez, zırt birt agriza çıkarmaz, o şu bu iPhone abi ya.

iPhone 7 kullanan arkadaşımın bile storyleri en az benim kadar kaliteli. Bazen şaşırıyorum ben bu telefona neden bu kadar para verdim diye. Sen bence iPhone almak için gözlerini kapatmışsın kendini avutuyorsun. Tamam kötü telefon değil ama bu fiyata androidler daha mantıklı gibi.
Ya 7 ile 13 arasında hz isanin doğumuyla Atatürk'ün ölümü kadar fark var ne alakası var 7 ile 13 un?

J3 kullanıp Samsung kötülemek güzelmiş. Gerçi ben S Ultra (O da note hehehehe) ve Note harici Samsung telefonları sevmiyorum ama J3 kullanıp "Bozuk Samsung" demek güzelmiş.👍👍

Ayar falan yapmamissindir hocam sen. Bir yerlerde bir yanlışlık vardır yane. 789 kişinin kamerasını inceledim. Gruba iPhone'u olan kişi fotoğrafı bı koyuyor budur diyorsun yane. Onun dışında değer kaybetmez, zırt birt agriza çıkarmaz, o şu bu iPhone abi ya.
Dostum sana hayırlı olsun. Zaten kafanda belirlemişsin bari konu açıp millete zaman kaybettirme. Emin ol aldığım gün bütün ayarları yaptım. Telefon cahili değiliz merak etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı