iPhone 11 vs S22

eysw

Hectopat
Yer
Samsun
@BERWAR reis S22 ile iPhone 11 arasında kaldım. Yaklaşık 5 yıldır iPhone 7 Plus kullanıyorum ve sorduğum kişiler genelde iPhone kullanan Android kullanamaz diyor. Belki karşılaştırılmayacak telefonlar fakat hangisi uzun yıllar(4-5 yıl) kullanım sunar? Pekte ucuz olmadıkları için danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Her iki telefon da o kadar gider. Apple ekosisteminden başka sistem kullanamam dersen 11 al. 11 modeli eskiden fiyat olarak daha alınabilir bir üründü. Ben şahsen almam. İkisi arasından genel olarak S22 daha iyi bir cihaz. 11 modeline bu kadar para verip o ekranı da kullanmak istemem açıkçası. İşletim sistemi de kişiden kişiye değişir ben IOS seven biri değilim. Kötü olmasından değil, Android kadar rahat gelmiyor bana.

Her iki telefon da o kadar gider. Apple ekosisteminden başka sistem kullanamam dersen 11 al. 11 modeli eskiden fiyat olarak daha alınabilir bir üründü. Ben şahsen almam. İkisi arasından genel olarak S22 daha iyi bir cihaz. 11 modeline bu kadar para verip o ekranı da kullanmak istemem açıkçası. İşletim sistemi de kişiden kişiye değişir ben iOS seven biri değilim. Kötü olmasından değil, Android kadar rahat gelmiyor bana.

Biraz araştırdım ve genel olarak batarya sorun olarak görülüyor. Ortalama 5-6 saat kullanım süresi sunuyor. Açıkçası en çok kararsız kaldığım konu bu.
İphone 11 herkesin elinde var. S22 almalısın bence, bir farkın olur.
Farkım olsun istemem telefona ayırdığım bütçe ile hangisi daha iyi ise o olursa güzel olur. 😀

@BERWAR reis S22 ile iPhone 11 arasında kaldım. Yaklaşık 5 yıldır iPhone 7 Plus kullanıyorum ve sorduğum kişiler genelde iPhone kullanan Android kullanamaz diyor. Belki karşılaştırılmayacak telefonlar fakat hangisi uzun yıllar(4-5 yıl) kullanım sunar? Pekte ucuz olmadıkları için danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Güncel durumda 11 o fiyatı haketmiyor 11 kullanan biri olarak fiyatı haketmediğini net olarak söyleyebilirim. S22 alman daha mantıklı F/P açısından.

Buradan net olarak bilgi alabilirsin dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ve bunun gibi videoları izledim en az 5 en fazla 7 saat gibi bir kullanım süresi sunuyor. Attığınız kanalda S22'ninde iPhone11'inde 6 saat 55 dakikada şarjı bitiyor. Ama aşırı kararsızım. 😕

Bu ve bunun gibi videoları izledim en az 5 en fazla 7 saat gibi bir kullanım süresi sunuyor. Attığınız kanalda S22'ninde iPhone11'inde 6 saat 55 dakikada şarjı bitiyor. Ama aşırı kararsızım. 😕

Kullanım süreleri sizin kullanımınıza göre farklılık gösterebilir. Bu durumda bence ekran süresi farkı çok olacağını düşünmüyorum, buna istinaden iPhone 11 artık bir tık eskidiği için güncellik açısından S22 diyorum. Özellikleri bakımından ekran kalitesi ve 120 Hz oluşundan dolayı batarya süresi düşük olması iPhone 11'e artı sağlamıyor bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı