iPhone 11 vs S22

Kullanım süreleri sizin kullanımınıza göre farklılık gösterebilir. Bu durumda bence ekran süresi farkı çok olacağını düşünmüyorum, buna istinaden iPhone 11 artık bir tık eskidiği için güncellik açısından S22 diyorum. Özellikleri bakımından ekran kalitesi ve 120 Hz oluşundan dolayı batarya süresi düşük olması iPhone 11'e artı sağlamıyor bence.

@rhylla tamamdır teşekkür ediyorum, S22 olarak karar verdim. Zaten hızlı şarj desteği de olduğu için günde 30 dakika daha şarj edecek zamanı bulurum diye düşünüyorum. 😀 @BERWAR size de teşekkür ediyorum.

Kanka iphone 11 kullanıyorum şuan pil sağlığım %85, 6 saat kullanabiliyorum eğer mobil veri ile internete girersem 5 saate kadar düşüyor, sosyal medyayla haşır neşir biriyim sürekli mesajlarışırım.

Pil sağlığımın %90 dan aşağı düşmediği zamanlar telefonu kullanma sürem 8-10 saat aralığında değişiyordu ve sürekli wifi ile internete bağlıydım. Mobil veri ile kullandığım zamanlar 7 saat falan gidiyordu. Pil sağlığı %90 dan aşağı düşünce şarj daha çabuk bitmeye başlıyor. Genel olarak memnunum. Kamerası hâlâ günümüz telefonlarıyla başedebilecek düzeyde, sadece ön kameranın gece video çekimi kötü, performans olarakta bir eksisini görmedim beni hep tatmin etti. 3-4 yıl daha güncelleme alır o yöndende bi sorunu yok. Yani şuan söyleyeceklerim bu kadar.

Güç tasarrufu kapalı 120Hz'te sadece sosyal medya kullanıyorum 6-7 saat civarı ekran süresi alıyorum. Video kaydı yaptığımda hızla gidiyor ama😀
Edit: Kısaca memnunum ama.
Ciddi mi ya? 3-4 saat, batarya optimizasyonu falan olsa bile 5'in üstünü görmüyor deniyordu. 120 hz ile 6-7 saat ise benim için de gayet yeterli olur. Peki ısınıyor mu genel olarak? Babam s10 kullanıyor ve pek ısınan bir cihaz yıllardır. İncelemelerde de video ve ozellikle oyun tarzı zorlayacak şeylerde ciddi bir şekilde ısındığı geçiyordu.

Ciddi mi ya? 3-4 saat, batarya optimizasyonu falan olsa bile 5'in üstünü görmüyor deniyordu. 120 Hz ile 6-7 saat ise benim için de gayet yeterli olur. Peki ısınıyor mu genel olarak? Babam S10 kullanıyor ve pek ısınan bir cihaz yıllardır. İncelemelerde de video ve ozellikle oyun tarzı zorlayacak şeylerde ciddi bir şekilde ısındığı geçiyordu.

Evet ısınıyor. Şu an da havalarda sıcak olduğu için cep yakan cinsten.

iPhone 11'e o paranın verilmesindense yeni SE'yi almayı daha mantıklı buluyorum. Yerinizde olsam S22 alırım. Apple almak istiyorum dersenizde ikinci el XS bakabilirsiniz.
2022 model iPhone 8 almanın mantığı yok. iPhone 11 SoC dışında tamamen daha iyi bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı