iPhone 11 vs SE 2

Emir178001

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. Yakın zamanlarda kamerasından tatmin olamadığım S10e cihazımı sattım ve Apple telefon alma kararı verdim. 14.000 TL bütçem var ve bu bütçe ile 2 ihtimalim var önümde. Çok temiz bir iPhone 11 modelini 14.000 TL'ye alabilirim veyahut y. D (4+4 ay kullanıma açık) iPhone SE 2 modelini 3800'e alabilirim. Bu 2 telefondan birini 1 seneliğine idareten alıyorum kullanıma kapanması önemli değil her türlü 1 sene içinde satmış olacağım. Portre ve gece modu ile pek işim yok bu durumu göz önüne alırsak ana kamera ve ön kamera performansı olarak iPhone SE 2 almak ve 10.000 TL'yi kenara saklamak mantıklı bir seçim olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11'i satarken karlı satarsınız. Tabii fiyatları ne olur bilemiyorum ama böyle giderse artar.

Merhaba Technopat ailesi. Yakın zamanlarda kamerasından tatmin olamadığım S10e cihazımı sattım ve Apple telefon alma kararı verdim. 14.000 TL bütçem var ve bu bütçe ile 2 ihtimalim var önümde. Çok temiz bir iPhone 11 modelini 14.000 TL'ye alabilirim veyahut y. D (4+4 ay kullanıma açık) iPhone SE 2 modelini 3800'e alabilirim. Bu 2 telefondan birini 1 seneliğine idareten alıyorum kullanıma kapanması önemli değil her türlü 1 sene içinde satmış olacağım. Portre ve gece modu ile pek işim yok bu durumu göz önüne alırsak ana kamera ve ön kamera performansı olarak iPhone SE 2 almak ve 10.000 TL'yi kenara saklamak mantıklı bir seçim olur mu?

1 senelik kullanacaksanız iPhone 11'i alın geçin, zaten satacağınız zaman aldığınızın aynı veya daha yüksek fiyatına satarsınız, ama iPhone SE 2 yurt dışı olduğu için satamazsınız ya da satmakta zorlanırsınız, bu fiyatlara ikinci el iPhone SE 3'te olabilir.

iPhone 11 almanı tavsiye ederim. SE 2 batarya konusunda sıkıntılı bir cihaz.

iPhone 11 almanı tavsiye ederim ben SE 2 satıp almıştım şarjı falan çekilmiyor. Kenarda nakit TL tutmak da pek mantıklı değil bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı