Hocam hepinize çoooook teşekkürler sizlerin de dediği gibi 128 GB 12 mini aldım tekrardan teşekkür ederim.
Hayırlı olsun hocam.
Hocam hepinize çoooook teşekkürler sizlerin de dediği gibi 128 GB 12 mini aldım tekrardan teşekkür ederim.
Teşekkürler hocamHayırlı olsun hocam.
SE3 gerçekten harika kameralara ve performansa sahip. Çünkü A15 bionic çip barındırıyor, XS Max kendine has tasarımı ve ekranıyla ön plana çıkıyor. 11 ise geniş açı kamerasıyla diğerlerine göre daha iyi bir seçenek gibi.
XS Max'ı kenara bırakalım ve sen şunu düşün; geniş açı kameralı, daha uzun şarj süreli, büyük ekranlı ve Face ID teknolojisine sahip 11'i mi kullanmak? Yoksa tek kamerasıyla, eski tasarıma sahip ve küçük ekranlı ama 11'e göre daha güçlü ve daha uzun ömürlü telefonu mu almak istiyorsun?
Bu arada XS Max almak yerine 11 al daha iyi, yok IPS LCD ekran kötüymüş diyenleri asla aldırma çünkü piyasadaki en iyi retina IPS ekrana sahip iPhone 11.
Bu videoyu izlemeni öneririm, dediğim gibi 11 ile SE3 arasında bir karar ver.
Teşekkürler hocamHocam hayırlı olsun.
Hocam 12 mini aldım ama yine de teşekkürler.
Teşekkürler hocam.
Hocam 12 mini aldım ama yine de teşekkürler.
Teşekkürler hocam.
Teşekkürler hocamHayırlı olsun.
Teşekkürler hocamEn iyisini yapmışsın hayırlı olsun.
Merhaba arkadaşlar. Bu üç cihaz arasında kaldım. Baska telefon onermeyın. Benim için ekran boyut batarya hiç onemli değil. Kamerası onemlı. Isınmaması onemlı ve 3 4 yıl goturmesı gerekli. iPhone 6'yı 9 yıl kullandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.