fraat_b
Centipat
Daha fazla
Cihazı 1 ay önce aldım ve aldığımda fiziksel SIM açılmamıştı, ben açtım. Geçen günlerde hat takarken bir baktım servis yok demeye başladı. BTK ile iletişime geçtim bana hala 90 gün sürem olduğunu, IMEI ile alakalı bir sorunum olmadığını söylediler. Operatörünüz ile görüşün dediler demesine de, SIM kartımı 4 farklı Android cihaz ve başka bir iPhone cihazda denedim. Hepsinde çalıştı ama kendi hattım dışında iki farklı hat taktım kendi cihazıma ve benim cihaz hepsinde servis yok dedi.
Cihaza restore attım, ağ ayarlarını da sıfırladım ama hala herhangi bir hat takınca "servis yok" diyor. Hat olmadığı zaman SIM yok diyor ama o yüzden baseband olmayabilir gibi bir his var. Telefoncular ESIM geç dedi ama şimdi eğer çözülebilir bir sorunsa ESIM'in süresini boşa harcamak istemiyorum. Yıl sonuna kadar idare etmeli bu cihaz.
Cihaza restore attım, ağ ayarlarını da sıfırladım ama hala herhangi bir hat takınca "servis yok" diyor. Hat olmadığı zaman SIM yok diyor ama o yüzden baseband olmayabilir gibi bir his var. Telefoncular ESIM geç dedi ama şimdi eğer çözülebilir bir sorunsa ESIM'in süresini boşa harcamak istemiyorum. Yıl sonuna kadar idare etmeli bu cihaz.
Son düzenleyen: Moderatör: