iPhone 11'den POCO F5'e geçilir mi?

Bütçe
20000

AngrodTinuviel

Femtopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Pulse 15 B31V:
-Intel Core i7 13700H CPU
-RTX 4070 8GB GPU
-32GB 4800Mhz DDR5 RAM
-1 TB NVMe SSD
-15.6" FHD (1920*1080) 144Hz
-Windows11 Home Plus
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben pil kullanımından çok şikayetçiyim iPhone 11'de üstüne ekranın eskiliğini de düşününce acaba hala para ediyorken daha güncel bir telefona mı geçsem diyorum. Şimdiye kadar iPhone kullanmış biri olarak Android'e geçmek istiyorum. POCO F5 hem fiyatı hem performansı ile çok dikkatimi çekti. Ben kamerayı çok kullanan biri değilim onu ekleyeyim.

iOS'tan MIUI'a geçmek attan inip eşeğe binmek gibi olur.
Kamera önemli değil demişsiniz ama gerçekten vasat kameraya geçeceksiniz. Batarya ve performans için geçmeye değmez.

Bence hiç mantıklı bir tercih olmaz pilini değiştirebilirsiniz.

Pil değişikliği orijinalle 2500TL tutuyor bence çok pahalı.

Orijinal pil degisimi yaptirin. Degmez. Xiaomi seviyorsaniz bir şey diyemem ama.

Daha önce hiç Android kullanmadım ama önyargım yok.

Neden ısınma sorunu yaşasın?

Ben de cevap bekliyorum ısınma problemini iPhone 11'de fazlasıyla yaşıyorum zaten.

IOS'tan MIUI'a geçmek attan inip eşeğe binmek gibi olur.
Kamera önemli değil demişsiniz ama gerçekten vasat kameraya geçeceksiniz. Batarya ve performans için geçmeye değmez.

Şimdiye kadar hep iOS kullandım o konuda hak veriyorum size lakin yeni iOS ile zaten benim telefonum zorlanmaya başlayacak. Son güncellemeden beri kamerayı çok kullanmasam bile portre modu bir garip oldu.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben pil kullanımından çok şikayetçiyim iPhone 11'de üstüne ekranın eskiliğini de düşününce acaba hala para ediyorken daha güncel bir telefona mı geçsem diyorum. Şimdiye kadar iPhone kullanmış biri olarak Android'e geçmek istiyorum. POCO F5 hem fiyatı hem performansı ile çok dikkatimi çekti. Ben kamerayı çok kullanan biri değilim onu ekleyeyim.
Değecek gibi durmuyor. Pil sağlığın nedir ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı