iPhone 11'i S22 Ultra ile takas etmek mantıklı mı?

OneEyeCat57

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 64 GB IP 11 bir cihaza sahibim bu telefon ile takas etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Bu telefonun ne gibi sıkıntıları vardır veya ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Bir de benim bir iPad cihazım var bu cihazı iPhone'suz kullanmam sıkıntı yaratır mı?
Telefonu alma amacım hobi olarak çizim yapıyorum zaten ekstradan farklı farklı çizim aygıtlarım var ama dışarıda ekstradan parkda veya kafede otururken telefonlada çizim yapabilmek sizin görüşleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Hocam server kayıtlı ise alınabilir alıcağınız zaman bayağı inceleyin arka kapağının kenarlarına bakın açılıp açılmadığına.

Hocam kafamda bayağı soru kaldı kapakta açılıma olup olmadığını nasıl anlayacağım, bir de sever kayıtlı olup olmadığını olsa da nereden teyit etceğimi bilmiyorum

Hocam kafamda bayağı soru kaldı kapakta açılıma olup olmadığını nasıl anlayacağım, bir de sever kayıtlı olup olmadığını olsa da nereden teyit etceğimi bilmiyorum.

Hocam IMEI'sini sorgulatın e devletten, eğer çıkan cihaz modeli aynı ise server kayıtlıdır ama değilse repair işlemi görmüş olabilir.
Ayrıca repair işlemi görmüş bile olsa sorun yok ama çıkan sonuçtaki cihaz çok eski olmamalı mesela S3 ile repairlenmiş ise 3G çeker.
4G destekli olmasına dikkat edin
Kapağın kenarlarında sihay yapışkan veya silikon benzeri bir kurumuş izler varsa açılmıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı