iPhone 11'i taksitle almak

Bu banka aracılığıyla taksitlendirme işlemini ben de merak ediyorum. Şimdi ben internet üzerinden x sitesinden aldım diyelim tek çekim olarak. Bankam ile görüşerek bunu örneğin 6 taksite böldürebiliyor muyum ? Her banka yapıyor mu mesela. Daha önce deneyimleyen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
 
Bu banka aracılığıyla taksitlendirme işlemini ben de merak ediyorum. Şimdi ben internet üzerinden X sitesinden aldım diyelim tek çekim olarak. Bankam ile görüşerek bunu örneğin 6 taksite böldürebiliyor muyum? Her banka yapıyor mu mesela. Daha önce deneyimleyen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Ziraat taksitlendiriyor diye biliyorum diger bankalar için bilgim yok en iyisi müşteri hizmetlerini arıyıp en saglıklı cevaba ulaşmak.
 
Şimdi dostum taksit ile almak ne kadar mantıklı diyorsun fakat buna biz karar veremeyiz ki. Bana soracak olursan İphone 11 i peşin verebilecek durumun yoksa taksit ile almanın da bir mantığı yok çünkü peşin bir şekilde veremeyecek adam için gereksiz bir harcama olur. Yarı fiyatına başka bir telefon da alabilirsin. Umarım üst model takıntın yoktur. Taksit içinde Hepsiburada da alışveriş kredisi var. Bankan telefonun parasını peşin ödüyor ufak bir faiz ile senden taksit taksit geri alıyor.
 
Şimdi dostum taksit ile almak ne kadar mantıklı diyorsun fakat buna biz karar veremeyiz ki. Bana soracak olursan iPhone 11'i peşin verebilecek durumun yoksa taksit ile almanın da bir mantığı yok çünkü peşin bir şekilde veremeyecek adam için gereksiz bir harcama olur. Yarı fiyatına başka bir telefon da alabilirsin. Umarım üst model takıntın yoktur. Taksit içinde Hepsiburada'da alışveriş kredisi var. Bankan telefonun parasını peşin ödüyor ufak bir faiz ile senden taksit taksit geri alıyor.

Bildiğimiz şeyleri söylemişsin zaten dostum bizde biliyoruz ki iPhone Android bir telefondan daha uzun ömürlü biliyoruz kendi kullandığım Android telefonlarının hepsinin 1.5 sene sonra canı çıkıyor fakat iPhone öyle değil ayrıca kredi limitlerinden dolayı taksitle almak istiyorum yoksa bende bilirdim peşin alıp kafamın rahat olmasını.
 
Bildiğimiz şeyleri söylemişsin zaten dostum bizde biliyoruz ki iPhone Android bir telefondan daha uzun ömürlü biliyoruz kendi kullandığım Android telefonlarının hepsinin 1.5 sene sonra canı çıkıyor fakat iPhone öyle değil ayrıca kredi limitlerinden dolayı taksitle almak istiyorum yoksa bendebilirdim peşin alıp kafamın rahat olmasını.

Tamam dostum ben zaten kendime göre konuştum. Senin durumunu bilemeyeceğimi söyledim. Eğer durumunu zorlamıyorsa alışveriş kredisi ile veya hangi operatörü kullanıyorsan onun sitesine girip bir bakın. Turkcell birçok telefonda faturaya yansıtarak 24 aya kadar ödeme imkanı veriyor.
 
Arkadaşlar bankadan herhangi bir kredi çekeceksiniz krediyi taksitlendireceksiniz sonrasında banka hesabınızda olacak para o parayı/krediyi de telefona gömeceksiniz bankaya borçlanacaksınız bu kadar basit. Biz 12 Pro aldık bu şekilde 9 ay taksit yaptık mis gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı