iPhone 12 alınır mı?

Kimmiş 60 Hz diye çöp diyen? Bu nasıl bir bakış açısı ben anlayamadım? Uzun zamandır telefonlar 60 Hz bundan önceki cihazlar çöp müydü geçsinler bu işi.

3 yıldır 6s kullanıyorum monitörüm de 144 Hz, telefona geçince gözüm falan kanamıyor yani. Yada yan ekranım 75 Hz aynı şekilde onda işlem yaparken de gözüm kanamıyor. Alışkanlık mevzusu. Daha öncesinde uzun süre 120 Hz kullanıp 60 Hz'e geçiş yapsaydım alışmakta zorlanabilirdim ama telefonu oyun için kullanmadığımdan bana göre büyük bir artısı veya eksisi yok. Ha olsa tadından yenmezdi orası ayrı. Ama bunun için de çöp demek ne diyeyim büyük hata 🤣.
 
Kimmiş 60 Hz diye çöp diyen? Bu nasıl bir bakış açısı ben anlayamadım? Uzun zamandır telefonlar 60 Hz bundan önceki cihazlar çöp müydü geçsinler bu işi.

3 yıldır 6S kullanıyorum monitörüm de 144 Hz, telefona geçince gözüm falan kanamıyor yani. Ya da yan ekranım 75 Hz aynı şekilde onda işlem yaparken de gözüm kanamıyor. Alışkanlık mevzusu. Daha öncesinde uzun süre 120 Hz kullanıp 60 Hz'e geçiş yapsaydım alışmakta zorlanabilirdim ama telefonu oyun için kullanmadığımdan bana göre büyük bir artısı veya eksisi yok. Ha olsa tadından yenmezdi orası ayrı. Ama bunun için de çöp demek ne diyeyim büyük hata 🤣.

Oyun için de çok bir fark yaratacağını düşünmüyorum ayrıca dediğiniz gibi henüz 1 sene öncesine kadar 60 hzdi tüm telefonlar, bir eksiklik hissedilseydi daha öncesinde yüksek hzli ekranlar telefonlara eklenebilirdi. Bence Hz'den çok daha önemli kriterler var telefon seçiminde ama yine de insan tedirgin oluyor. Ben emin olmak istedim çok ciddi bir fark yok sanırım yüksek tazeleme hızının özellikle telefon için.
 
60Hz çok takmazsın bile kafaya inan müthiş bir telefon bu arada çok büyük telefon fantezin yoksa,mini bak derim harbiden aşık oldum telefona 12'nin her modeli güzel al geç göze batmaz.
 

Geri
Yukarı