iPhone 12 alınır mı?

Scarheart

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce Xiaomi Note 10 Pro almıştım. İdare eder bir telefon ama sosyal medyaya fotoğraf, video atınca kaliteyi acayip bozuyor. 108 pixel bile olsa biseye yaramıyor. Bunu satıp iPhone 12 almaya karar verdim. Arkadaşımda var. Biraz inceledim. Xiaomi kadar şarjı gitmiyor ve hafıza kartı takılmıyor. Onun dışında sevdim telefonu. Siz ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce Xiaomi Note 10 Pro almıştım. İdare eder bir telefon ama sosyal medyaya fotoğraf, video atınca kaliteyi acayip bozuyor. 108 pixel bile olsa biseye yaramıyor. Bunu satıp iPhone 12 almaya karar verdim. Arkadaşımda var. Biraz inceledim. Xiaomi kadar şarjı gitmiyor ve hafıza kartı takılmıyor. Onun dışında sevdim telefonu. Siz ne dersiniz?
Bence gayet güzel ve işini görür. 128 GB modelini almanı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

Yani bence alınır tasarımı falan çok iyi kamerası da iyi lensleri falan iyi. Alınır ama birkaç aya iPhone 13 gelir bence onu alın.
Çünkü onun pili daha iyi olabilir 12 bin pili düşük geldi bana.

Hocam 128 GB değil mi genel olarak iPhone 12 modelleri. Size yetmiyorsa bilemiyorum ama şarjı da sizi 1 gün takmadan rahat götürecek kadar güçlü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı