iPhone 12 alınır mı?

Sosyal medya işiniz mi ya da işinizin bir parças

Bunun cevabını merak ediyorum tek amacınız sosyal medyaysa ve işiniz bu değilse boşuna masraf etmeyin güzel bir telefonunuz var zaten.
Tam olarak işim değil ama işimin parçası sayılır. Ayrıca sosyal medyaya fotoğraf, video atmayı seviyorum. İçkim, sigaram yok. Benim sevdiğim şey de bu. Yeterli sebep değil mi sence?

Tek bir özelliğinden memnun değil o da Instagram'ın kalite düşürmesi, bence gereksiz bir şey sadece bunun için telefon değiştirmek. Sonuçta bu işin ona bir getirisi yok harcadığı para düşünülünce.
Getirisi yok diye Nokia kullanmayacakki. Parası var ise alsın gayet işini görür bence İphone 12.

Tek bir özelliğinden memnun değil o da Instagram'ın kalite düşürmesi, bence gereksiz bir şey sadece bunun için telefon değiştirmek. Sonuçta bu işin ona bir getirisi yok harcadığı para düşünülünce.
Senin mantığa göre 3310 ile devam edelim o zaman. Arama yapsın yeter.

Tam olarak işim değil ama işimin parçası sayılır. Ayrıca sosyal medyaya fotoğraf, video atmayı seviyorum. İçkim, sigaram yok. Benim sevdiğim şey de bu. Yeterli sebep değil mi sence?

İşinizin bir parçası ise alın hocam. ya da başka bir şeye harcama yapmayacaksanız o kadarı sizin kararınız. Ama bütçenizi zorlamaya değmez.
Senin mantığa göre 3310 ile devam edelim o zaman. Arama yapsın yeter.

Alakası bile yok hocam buraya telefonum çok donuyor şöyle kötü böyle kötü yazmadınız. Sadece sosyal medyada yaşadığınız bir sıkıntıyı yazdınız ki bu Android telefonların hepsinde var.

Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce Xiaomi Note 10 Pro almıştım. İdare eder bir telefon ama sosyal medyaya fotoğraf, video atınca kaliteyi acayip bozuyor. 108 pixel bile olsa biseye yaramıyor. Bunu satıp iPhone 12 almaya karar verdim. Arkadaşımda var. Biraz inceledim. Xiaomi kadar şarjı gitmiyor ve hafıza kartı takılmıyor. Onun dışında sevdim telefonu. Siz ne dersiniz?
bende s10 plusdan geçtim iphone androidde genel sıkıntı görüntü kaliyesini düşürüyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı