iPhone 12 alınır mı?

Fiyat performans konusunu bir kenara bırakırsak yazılımsal olarak Android'lerden çok önde Android telefonlar gibi kullan at değiller bir arkadaşım hala iPhone 6 kullanıyor ve değiştirmeyi düşünmüyor. Benzer şekilde bende 2 ay öncesine kadar iPhone 8 kullanıyordum ve pili hariç gayet memnundum.

iOS, One UI'dan cok daha önde falan değil. Hatta son güncellemelerle iyice batırdılar. S24 serisi 7 yıl güncelleme alacak mesela. Kullan at mı sence?
 
S24 dediğin telefon 38k bandında ve yeni çıktı. İphone 8 2017 de çıkmış ve son güncellemesini bir sene önce aldı bu da yaklaşık 6 sene ediyor ve iphone 8 hala güvenlik güncellemeleri almaya devam ediyor ve benim fikrimce pili değiştiği sürece 3 4 sene daha çok rahat idare edebileceğim bir telefondu.
 
S24 dediğin telefon 38k bandında ve yeni çıktı. iPhone 8 2017 de çıkmış ve son güncellemesini bir sene önce aldı bu da yaklaşık 6 sene ediyor ve iPhone 8 hala güvenlik güncellemeleri almaya devam ediyor ve benim fikrimce pili değiştiği sürece 3 4 sene daha çok rahat idare edebileceğim bir telefondu.

2017 de olmadığımıza göre? Günümüzü konuşuyoruz şu an. S24 örnekti ayrıca. Soruma cevap ver 7 yıl güncelleme alacak bir Android kullan at olabilir mi? Olamaz. Demek ki her Android bir değil.
 
Fiyat performans konusunu bir kenara bırakırsak yazılımsal olarak androidlerden çok önde android telefonlar gibi kullan at değiller bir arkadaşım hala iphone 6 kullanıyor ve değiştirmeyi düşünmüyor. Benzer şekilde bende 2 ay öncesine kadar iphone 8 kullanıyordum ve pili hariç gayet memnundum.
Kullan-at komikmiş cidden. Traş bıçağı mı bu? 2017'de olsak doğru olabilirdi ama şu an tarihi geçmiş bir yorum.
 
Cidden komiksiniz. Hocam Iphone un o para etmemesi gerekiyor sunduğu özelliklerde. Ek olarak 27 bine sağlam android cihazlar alınıyor. Sadece tercih meselesi. Saldırgan olmayın.
 

Geri
Yukarı