iPhone 12 alınır mı?

Arkadaşlar sıfır yurt içi 64 GB 26K'ya almayı düşünüyorum. Şu an çalışıyorum para biriktiriyorum, sizce değer mi? Uzun yıllar kullanacağım, 5-6 sene beni kasmadan donmadan idare etmesi gerek. Android'den geçeceğim ilk defa iOS kullanacağım, iPhone 13 alma imkanı da yaratabilirim ancak 36k eğer o telefona verirsem gece uyuyamam.

Değmez. 64 GB yetersiz kalıyor artık.
26k gibi bir bütçeyi biraz daha arttırarak. S23 alırsanız iPhone 14 rakibinde bir telefon alabilirsin. İlla Apple olacaksa bilemem en kötü 13 almaya bakın düz modelleri pek önermeyi sevmiyorum.

iPhone'larda 2. el sıkıntı hocam ya. Pil sağlığı önemli biliyorsunuz.
Doğrudur, yine de 3 seri eski cihaz ve en önemlisi 64GB hafıza günümüzde sürekli güncelleme vb. doalyısıyla yetmiyor. Açıkcası bana 128Gb bile yetmemekte bu sebeple her türlü 12 de olsa 13 de olsa 64GB önermiyorum. Temiz veya yenilenmiş cihazlara bakılabilir belki

Arkadaşlar sıfır yurt içi 64 GB 26K'ya almayı düşünüyorum. Şu an çalışıyorum para biriktiriyorum, sizce değer mi? Uzun yıllar kullanacağım, 5-6 sene beni kasmadan donmadan idare etmesi gerek. Android'den geçeceğim ilk defa iOS kullanacağım, iPhone 13 alma imkanı da yaratabilirim ancak 36k eğer o telefona verirsem gece uyuyamam.

Dostum sakın öyle bir hata yapma 1. si iPhone alacaksan kesinlikle ikinci ele bulaşma çakma veya çıkma orijinal ekranlarla veya parçalarla değiştirilmiş olur başına kalır 2.si iPhone alacaksan düşük hafıza alma çünkü çok hızlı doluyor ve bunun yüzünden kasmalar meydana geliyor bu yüzden en az 256 al derim.
3. sü iPhone 12 de kronik sıkıntı var kimde gördüysem hepsinde oldu ekranlarda mavi mor veya yeşil çizgi (kalıcı) oluşuyor yaptırması en az 2bin lira ve çakma ekran yani demek istediğim paranı biriktir ya 13 al ya 14 al 256 GB sebebini anlattım, sana kalmış:)

Doğrudur, yine de 3 seri eski cihaz ve en önemlisi 64GB hafıza günümüzde sürekli güncelleme vb. doalyısıyla yetmiyor. Açıkcası bana 128Gb bile yetmemekte bu sebeple her türlü 12 de olsa 13 de olsa 64GB önermiyorum. Temiz veya yenilenmiş cihazlara bakılabilir belki
Yenilenmiş yerine temiz 2. el daha mantıklı.

Alınır İphone gerçekten bir numara uzun yıllar kullanırsınız sorun olmaz.
Beğenmeyen arkadaşlar galiba hiç iphone kullanmamışlar ios yazılımı gayet güvenilir bir yazılım ayrıca eski iphone 8 imden biliyorum telefonu ilk çıktığından beri kullanıyordum 3 ay öncesine kadar telefonu o kadar düşürdüm ve ekranını kırmama rağmen sorunsuz çalışıyordu İphone bu yüzden bir numara şuan

64 GB günümüz için çok çok çok düşük bir depolama alanı, bende 128 GB depolama alanı var ancak %92 dolu ve bana yetmiyor. Alacaksanız sınırınız 128 GB olmalı dediğim şeyleri telefonu kullanmaya başladığınızda anlayacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı