iPhone 12 almak mantıklı mı?

Maalesef, Android kullanacaksam sadece pixel telefon kullanırım. Şu an aktif olarak pixel 6A kullanıyorum memnunumda aslında ama iOS arayüzü için IPhone'a geçesim var.

O halde en az 13 almaya çalışın derim. Pixel 6A'nın üstüne o kadar para verip neredeyse eşiti bir telefona geçmek saçma geliyor bana.
 
İos kapalı bir işletim sistemi. Ben iphone8 aldığımda bir hafta kullanamamıştım. Android de yaptığınız pek çok şeyi yapamıyorsunuz. Sadece günlük kullanıcı iseniz ios yetecektir.
Kaldı ki Türkiye şartlarında iphone 12 alacağınız fiyata samsung tarafında iphone 14 Pro kalitesinde S23 alabiliyorsunuz. Sonuçta para veriyoruz bu aletlere. Çakıl taşı toplayıp vermiyoruz.
Ha iphone düşmanı değilim sonuçta kızıma iphone 12 aldım ama 13k tl karşılığına. Yani objektif olarak iPhone 12 ve S23ü canlı canlı kıyaslayabiliyorum.
Bütün özelliklerde S23 çok daha üstün.

Düzenleme : Kendim şuan S23+ ve huawei nova5t kullanıyorum.
 
iOS kapalı bir işletim sistemi. Ben iPhone8 aldığımda bir hafta kullanamamıştım. Android de yaptığınız pek çok şeyi yapamıyorsunuz. Sadece günlük kullanıcı iseniz iOS yetecektir.
Kaldı ki Türkiye şartlarında iPhone 12 alacağınız fiyata Samsung tarafında iPhone 14 Pro kalitesinde S23 alabiliyorsunuz. Sonuçta para veriyoruz bu aletlere. Çakıl taşı toplayıp vermiyoruz.
Ha iPhone düşmanı değilim sonuçta kızıma iPhone 12 aldım ama 13K TL karşılığına. Yani objektif olarak iPhone 12 ve S23ü canlı canlı kıyaslayabiliyorum.
Bütün özelliklerde S23 çok daha üstün.

Düzenleme: Kendim şu an S23+ ve Huawei Nova5t kullanıyorum.

Nasıl bir kapalılığını gördünüz hocam paylaşır mısınız?
 
Selam hocam,sakın 12 veya 12 mini almayı düşünmeyin,11 alın daha iyi çünkü aralarında güncelleme alma konusu dışında neredeyse hiç bir fark yok,bütçeyi zorlayıp 13 almanızı tavsiye ederim.

Asıl en büyük sıçramalardan birisi 12 serisinde yapıldı. Kameranın düşük ışık performansında büyük bir artış yaşandı ve IPS'ten OLED'e geçildi. Haliyle batarya performansı iyi yönde etkilendi. Ayrıca işlemci tarafında da büyük bir sıçrama var.

Kısacası bilmediğiniz konularda insanları yanlış bilgilendirmeye cüret etmeyiniz.
 
Asıl en büyük sıçramalardan birisi 12 serisinde yapıldı. Kameranın düşük ışık performansında büyük bir artış yaşandı ve IPS'ten OLED'e geçildi. Haliyle batarya performansı iyi yönde etkilendi. Ayrıca işlemci tarafında da büyük bir sıçrama var.

Kısacası bilmediğiniz konularda insanları yanlış bilgilendirmeye cüret etmeyiniz.
Komik bir yorum olmuş,en basitinden internetteki videolara bakabilirdiniz karşılaştırma için bir de özellikle batarya perfonmansı iyi yönde etkilendi demişsiniz :D 13 almak için 12'nin batarya perfonmansı başlı başına bir sebep bir de sonda bir şey başarmış gibi cüret etmeyiniz falan siz kimsiniz tam olarak :D.Ayrıca kimseyi yanlış bilgilendirdiğim de yok internette kendisi de araştırabilir ki biz bunu arkadaşımla da karşılaştırdık.Kısacası bilmediğiniz konularda :)
 
Selam arkadaşlar, iPhone 12 veya mini arasında kaldım. Daha çok mini düşünüyorum çünkü şu anki bütçem ona yetiyor. Aktif olarak kullandığım telefon Google pixel 6a, gayet memnunum fakat iOS arayüzü beni çok cezbediyor. Aynı şekilde Face ID'nin kolaylığı falan.

Şu anki telefonum gayet güzel fotoğraflar çekiyor. Video kalitesi de gayet güzel fakat maalesef bir iPhone 12 ve üstü serisi kadar kusursuz değil. Bunun sebebi video çekerken eıs sistemini aktif etmek şart, aynı tripodla çekiyormuş havası veriyor fakat eıs sistemini aktif yapınca video kırpıldığı için bu biraz canımı sıkıyor. Sizce ne yapayım?

Kullandığım pixel 6A'da gram donma vesaire yaşamıyorum. iOS deneyimi veriyor akıcılık konusunda. Uygulama açış hızları da harikulade fakat dediğim gibi iOS arayüzü çok hoşuma gidiyor ve özellikle iMessage beni cezbediyor.

Kesinlikle mini almayın ekonomisi düşük ülkelere kakalanmasi için çıkarılmış bir model düz 12 alın.
 
Halan daha önerilerinizi bekliyorum. Pixel 6Adan 12'ye geçmek mantıklı mı sizce? Bir türlü pixel beni pek tatmin edemedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı