iPhone 12 Pro vs iPhone 13

Merhaba,
iPhone 12 Pro 256 GB ile iPhone 13 128 GB arasında kaldım. İkisi de yurt dışı ve garanti süreleri 1 yıl olacak. Bu cihazlardan hangisini seçmeliyim kararsız kaldım.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Senin için batarya ve güncellik önemli ise 13; tasarım ve profesyonel kamera deneyimi önemli ise 12 Pro almalısın. Beklentilerine göre tercihini yap.

Uydu bağlantısı olmadıktan sonra kaza algılama olsa ne olur? Benim bildiğim kaza algılama çalışmıyor ama yanlışta biliyor olabilirim. Ben olsam bende 12 Pro alırdım ama iPhone 13 daha mantıklı bir tercih olacaktır. Hem daha yeni hem de kamerası falan biraz daha iyi.

Yanlış bilgi, kaza tespit çalışıyor. Ayrıca hem güncellik hem de donanım olarak 13 daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış bilgi, kaza tespit çalışıyor. Ayrıca hem güncellik hem de donanım olarak 13 daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yurt dışı ama sen bilirsin. Birkaç videoya baktım bazıları Türkiye'de çalışıyor diyor bazıları çalışmıyor diyor.

Pasaport kaydı olayı olmasa hemen 12 Pro'yu seçerim. Fakat 2-3 yıl kullanma gibi bir yasa olduğundan dolayı karar veremiyorum. 13'ün çapraz kamerası bana göre tam bir tasarım faciası. Şu an kullandığım 11'in kamerası gibi olsaydı keşke. Ayrıca iPhone 12 Pro'da 6 GB, 13'te ise 4 GB RAM bulunuyor. 2-3 yıl sonra aradaki 2 GB farkın önemi ne olacak bunu merak ediyorum.

Güncelleme;
Irak'tan 14 Pro 128 GB aldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı