iPhone 12 Pro vs Samsung S23

Bütçe
20-25 bin TL
Arada kaldıysan nothing Phone alabilirsin :) iPhone tasarımlı Android.

Güzel telefon tasarımıda güzel ama benim için öncelik kamerası ve nothing Phone 1 işlemciside S23 ile 12 Pro yarışacak seviyede değil. Nothing Phone 1 de düşündüm ama yetersiz geliyor belki 2 güzel olabilir ama daha çok eksikleri var yazılmda.

1 aydan fazla bir süredir S23 kullanıyorum. 12 Pro yerine S23 aldığına asla pişman olmazsın hatta uzun süredir iOS kullanmana rağmen iyi ki almışım bile diyebilirsin.

Hocam ben Samsung mağazasında 1 saat kullanıp memnun kalmıştım. Şunu merak ediyorum. Uygulama akıcılığı nasıl? Her uygulamada yağ gibi akıyor mu? Yoksa 1-2 uygulamada ufak tefek takılmalar oluyor mu?

Hocam ben Samsung mağazasında 1 saat kullanıp memnun kalmıştım. Şunu merak ediyorum. Uygulama akıcılığı nasıl? Her uygulamada yağ gibi akıyor mu? Yoksa 1-2 uygulamada ufak tefek takılmalar oluyor mu?
Her uygulamada yağ gibi akıyor hocam en ufak takıldığını görmedim henüz. Sosyal medyada tarayıcıda gezerken zevk veriyor. Öyle bir akıyor ki uygulamalara gir çık yaparken bile zevk alıyorum :D 120hz ekranı anlatmama zaten gerek yok 14 Pro kullandığınız için biliyorsunuzdur. Benim için kusursuz bir telefon. Kamera güncellemesi ile de üstüne koyacaktır herkes dört gözle onu bekliyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı