- Makaleler
- 3
Daha fazla
Eğer seni çok zorlamayacaksa iPhone 13 al. Farkını hak ediyor.Vallahi kral dediğim gibi tek yaptığım Reels izlemek bir de dışarıda ara sıra fotoğraf çekiliyorum kamera için alıyorum bir de bu Android'den sonra Apple'da kullanmak istedim motora biniyorum o yüzden küçük telefon istiyordum 2. el X bile işimi görür diyordumda bazı kişiler salak olma alırken 13 altı alma dedi o yüzden 13 baktım 12 de gözüm kaydı 10k farkı görünce biraz garipsedim.
İkisini de borçla alacağım yani 20k sı borç olacak o yüzden biraz düşündürdü ama 13 ile gidip geliyorum.
Dediğim gibi büyük sıçramaların olduğu cihazlardan birisi iPhone 13.A14 ile A15 arasinda verim farki var. Hatta A15'ten beri verimlilik adinda pek de gelisme olmadi. Bunun etkisi sadece performansa degil bataryaya da yansiyor. Guc farkiyla da birlestirince bunu kesinlikle bir arti sayabiliriz.
12'nin paneli S21 ile bas edemezken 13'un paneli S22'nin paneliyle rekabet edebiliyo, hatta cogu yonuyle ustun. Ekran deneyimi icin bir arti.
Ayrica 13'un ana kamerasi 12 Pro Max'in sensorune sahip. 12'de ise senelerin getirdigi 1/2.55" sensor var. Ozellikle dusuk isikta 13 hatri sayilir duzeyde iyi cekecektir.
Geri kalan yonleriyle benzer cihazlar.