iPhone 12 vs 12 Pro vs 13 Pro vs S22 Ultra

Bütçe
14000
12 düz kullanıyorum boyut olarak çok beğeniyorum.
bundan önce 7 kullandım x kullandım x i sevmiştim ve bu telefon x den sonra çok iyi oldu.
mesela 11 i elime aldım oyuncak gibi geldi bana çok berbat bi ekranı vardı, ama 12 telefon gibi hissettirdi.
mor renkte bi tabaka boya soyulması oldu kenarlardan, mesela renk normalde açık mor bunun üzerine pastel ve biraz daha koyu bi mor çekmişler işte o renk soyuldu ufak ufak
ayrıca tam köşe kısımları diğer renk te soyuldu metale denk geldi çok aşırı değil aa dikkatli bakınca fark ediyorsun.
diğer telefonlar konusunda bir fikrim yok ama şu anda alacak olsam 13 alır geçerdim.

12 düz kullanıyorum boyut olarak çok beğeniyorum.
Bundan önce 7 kullandım X kullandım X i sevmiştim ve bu telefon Xden sonra çok iyi oldu.
Mesela 11'i elime aldım oyuncak gibi geldi bana çok berbat bir ekranı vardı, ama 12 telefon gibi hissettirdi.
Mor renkte bir tabaka boya soyulması oldu kenarlardan, mesela renk normalde açık mor bunun üzerine pastel ve biraz daha koyu bir mor çekmişler işte o renk soyuldu ufak ufak.
Ayrıca tam köşe kısımları diğer renk te soyuldu metale denk geldi çok aşırı değil aa dikkatli bakınca fark ediyorsun.
Diğer telefonlar konusunda bir fikrim yok ama şu anda alacak olsam 13 alır geçerdim.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, evet bu arada aluminyum alışımda boya atma kronik sorunu var 12 ve 13'lerde anladığım kadarı ile ama Pro'larda da aşırı çizilme ve iz bırakma olayı var yani aslında şu an da ve ek olarak şarj 1 günü çıkarıyor mu? Yani WhatsApp Instagram kullanımında sadece.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, evet bu arada aluminyum alışımda boya atma kronik sorunu var 12 ve 13'lerde anladığım kadarı ile ama Pro'larda da aşırı çizilme ve iz bırakma olayı var yani aslında şu an da ve ek olarak şarj 1 günü çıkarıyor mu? Yani WhatsApp Instagram kullanımında sadece.
x i kullanırken onda boya soyulma değil boya atma vardı ve o çelikti galiba
bu 12 de sadece silikon kılıf kullanıyorum arkasında çizilme falan yok
ve şarj oyun oynamazsan bir gün gidiyor ya bu telefonu kullanan adam bak 7 den beri sürekli şarjı cebimde taşıyorum iphone de hep böyle ya.
ama dediğim gibi normal kullanımlarda her türlü akşamı buluoyrsun ve sorun şu bu konuda yapacak hiç bir şey yok yani iphone kullanıyorsan şarjı yanında taşıyacaksın.
şebekenin çekip çekmediği yerde şarj çok etki ediyor, şarjı tam çeken yerde şarj daha iyi gidiyor.
ve tam çeken yerde 3g ye alırsan daha da iyi oluyor.

Çok teşekkür ederim bütçe ayarlaması yapabildim ve şu an 13 Pro alabilecek maddiyati sağladım 21'nde telefonu almış olacağım 13 Pro alırsam 2-3 sene bir sorun yasar miyim ve ek olarak Apple yetkili servislerinde batarya değişimi yapılıyor mu orijinal olarak ellerin de mevcut mudur? Kullanan arkadaşlar ya da bilen varsa kronik sorunları sikinitisi var mı 13 Pro'nun ve ek olarak hangi renk tercih edilmeli gönlüm sierra maviden yana da olsa siyah da çok asıl duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı