Beyaz_G
Hectopat
Sebep neydi acaba?İphone 12.
Sebep neydi acaba?İphone 12.
Şu sitede iphone kullanıp mantıklı yorum yapan bir insana denk gelmek çok hoş bir duygu.Ben Iphone 15 pro mu alsam S23+ mı alsam diye düşünmüştüm, aradaki fiyat farkını yıllardır IOS alışmış olmamdan ve macbook hariç ekosistemine sahip olmamdan ötürü 15 pro tercihi yaptım. Iphone stabilliği Androidlerde yok ama en kötü 3-4 sene götürebilecek bir telefon olduğu için Iphone 15 bile sorsanız ben S23 derdim. Pro ve Max modellerine geçilmeyecekse Iphonelar artık anlamsız.
Kesinlikle. iPhone'cu olmama rağmen dediğiniz gibi rakip olmadıklarından S23 daha iyi. Aslında genel olarak konuşursak Samsung daha iyi (bunu kabul ediyorum) ama İOS işletim sistemi beni cezbediyor. Akıcılığı, stabilitesi ve basit olması çok iyi. Ama bu karşılaştırmada kesinlikle s23 almak doğru olur.S23'ün rakibi 14 serisidir 12 değil, S23 alman daha doğru.
İphone 12 ile S23 kıyaslanır mı sence? Sebebi burada..Sebep neydi acaba?
Hayırlı olsun. S23 iPhone 12'den kat kat üstün bir cihaz zaten. Doğru tercih.S23 aldım memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.