Arkadaşlar telefon alacağım. 11 veya 12 olacak büyük ihtimal 12 almayı planlıyorum. Siz ne dersiniz?
Sıfır alacaksan iPhone 13 en mantıklısı. İkinci el mi düşünüyorsun ?Arkadaşlar telefon alacağım. 11 veya 12 olacak büyük ihtimal 12 almayı planlıyorum. Siz ne dersiniz?
@Frozensudios hocam kronik olarak ne sorunları var bulamadım ben fazla. 2'si arasından iPhone 12. indirimli veya ikinci el alacaksanız daha iyi olur. Eğer ekran sorun olmaz telefona da çok bakmam derseniz SE3'te alınabilir. Tabii ki bu bütçede Samsung cihaz sorarsanız S22, S23(emin değilim) gibi cihazlar var.
Yani ben de indirimle 12 almayı düşünüyorum baya uygun fiyata hocam. Kronik sorunları araştırıyorum ama hiç denk gelmedi o yüzden sordum. A14 Bionic A13'e göre baya ileride olduğu için güncellemeyi çok dert etmem. Alınabilecek minimum telefon iPhone 12 olarak alınmalı diyorlar ama kişiye göre değişir.Yani sorunu yoksa 12 de iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.