iPhone 12 vs iPhone 11

Kavga etmeyelim arkadaşlar hepinizin fikirlerini okudum 13 mini güzelmi sizce 13 yerine onu alsam çok mu şey kaybederim?
Hayır kaybetmezsiniz ama olması gerekenden pahalı Mini. Hatta 12 Mini 12'den pahalıydı en son. Mini dediğin daha ucuz olmalı değil mi :D? Ama küçük ekran seviyorsanız 13 Mini gayet iyi. Dediğim gibi bir mağazadan bakın görün. Ben 13 Mini'yi çok sevmiştim 8 kullanıcısı olarak. Eğer eski tasarımı seviyorsanız SE3'te bakabilirsiniz. 5 saat kadar ekran süresi var ne kadar kullanıyorsunuz onu bilmiyorum tabii. Bir de 2023 yılında pek uygun olmayan tasarıma sahip.

@Ömer3169 128GB daha ucuz. 256 GB UFS4 ile geldiği için tercih edilmeli bence.
ufs 4 ne hocam D

@Ömer3169 128GB daha ucuz. 256 GB UFS4 ile geldiği için tercih edilmeli bence.
hocam ultralarını duydum güzel ama bu modelleri ne kadar iyidir

Yani ben de indirimle 12 almayı düşünüyorum baya uygun fiyata hocam. Kronik sorunları araştırıyorum ama hiç denk gelmedi o yüzden sordum. A14 Bionic A13'e göre baya ileride olduğu için güncellemeyi çok dert etmem. Alınabilecek minimum telefon iPhone 12 olarak alınmalı diyorlar ama kişiye göre değişir.
Ekran ve şarj bakımından fark var 12 ile 11 arasında. SoC arasında fazla fark yok. SoCta geliştirme istiyorsanız ip13 bakın. Zaten 0 fiyatlarıyla 13 yerine 12 almak aptallık olur. 11 alırsanız en azından 10K fiyat farkı var arada.

Ekran ve şarj bakımından fark var 12 ile 11 arasında. SoC arasında fazla fark yok. SoCta geliştirme istiyorsanız ip13 bakın. Zaten 0 fiyatlarıyla 13 yerine 12 almak aptallık olur. 11 alırsanız en azından 10K fiyat farkı var arada.
Hocam yani tek dikkatimi çeken değişim Yapay zeka biriminin güçlendirilmesiydi sanırsam. Eskiden 1k fark vardı 12 ve 13 arasında. En son baktığımda şuan aralarında 8K falan fark var. Tahminimce bu fiyatlarda durmaz artar tabii. Konu sahibi 13 alabilirse ileride pişman olmayacaktır.

Hocam yani tek dikkatimi çeken değişim Yapay zeka biriminin güçlendirilmesiydi sanırsam. Eskiden 1k fark vardı 12 ve 13 arasında. En son baktığımda şuan aralarında 8K falan fark var. Tahminimce bu fiyatlarda durmaz artar tabii. Konu sahibi 13 alabilirse ileride pişman olmayacaktır.
1697828727839.png

1697828757748.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı