IPhone 12 vs Samsung S23

30K'nın üstüne pek çıkmak istemiyorum, kamerayı çok kullanıyorum özellikle şehir manzarası için geniş açı kamerası önemli. S23'ü elime aldığımda malzeme olarak 12'ye göre bir tık geride geldi, ama küçük olması beni cezbetti.
S23 ezer geçer. Düşünmeden S23 alın.
 
iPhone 12 akıcılığı ve kalite konusunda S23 rekabete bile giremez.

Hocam sizin Apple ile sözleşmeniz mi var S24u mu iPhone 6 mı desek yine iPhone 6 dersiniz gibi duruyor.
 
Arkadaşlar açıkçası batarya ve akıcılık konusunda esneyebilirim, ama bu sosyal medya performansı işi beni çok düşündürüyor. S23'ün kamerasının daha iyi olduğunu biliyorum ama sosyal medyada çamur gibi olduktan sonra pek önemi yok açıkçası. Bu konuda gerçek deneyimini aktarabilecek birisi var mıdır?
 
Hocam içerisinde Snapdragon 8 gen 2 işlemcisi var ayrıca kaç bin liralık telefon neden sosyal medyada kassın Türkiye'de binlerce Samsung kullanan var sizce kascağını bile bile alırlar mı?
 
Mesele kasma değil, story ya da post atarken kalitenin düşmesi. Bu durum optimizasyon ile ilgili.

Hocam S21 FE de optimizasyon sorunlu diye biliyorum ama S22 ve üstünü bilmiyorum.
 
Bu ikisini kıyaslayabilenlere önerim iPhone.

Arkadaşım amacım kıyaslamak değil, ben telefonun tüm özelliklerini kullanan birisi değilim. Telefonu sadece herkesin kullandığı temel uygulamaları kullanmak için ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Şu anda kullandığım cihazı değiştirme nedenlerimi de en başta söylemiştim. Bu yüzden iPhone 12, donanımsal anlamda bana zaten fazlası ile yeterli gelecek bir cihaz ben bunu biliyorum. Fakat Samsung tarafında da S23 için iPhone 14'ün dengi olduğunu söyleyenler var, ama asıl odağım kamera/sosyal medya olacağından dolayı tereddütteyim. Olaya donanım olarak değil, o fiyat bandındaki bu iki cihaz üzerinden bakarsan memnun olurum. Çünkü telefonu zorlayan, tüm özelliklerini kullanan birisi değilim. 😊
 

Geri
Yukarı